Kaspersky vælger ny nordisk landechef

Kaspersky vælger ny nordisk landechef

Hollandske Mark Beunk er udnævnt til General Manager (landechef) for Norden og Benelux i it-sikkerhedsvirksomheden Kaspersky. Fremadrettet vil han stå for den daglige drift i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Belgien og Holland

Mark Beunk har mange års erfaring som kanalchef og har leveret gode resultater inden for salg til partnere og leverandører på alle niveauer.

I sin nye position vil Beunks primære mål være at udvide Kasperskys partnerkanal i Norden og udbygge en større afdeling for B2B-salg i Benelux. Han skal også rekruttere strategiske partnere for alle Kasperskys segmenter i samtlige landene. En nøgleopgave ligger i at sikre at alle segmenter, herunder både salg til forbrugere samt salg til både små, mellemstore og store virksomheder, er i overensstemmelse med Kasperskys globale salgsstrategier.

Beunk blev en del af det hollandske Kaspersky-team i 2017, som leder af B2B-afdelingen i Norden og Benelux. Her formåede han at øge omsætningen med 14%, øge antallet af partnere med 13% og sikre at disse partnere generelt indkøbte 28% mere.

Med over 10 års erfaring fra it-sikkerhedssektoren har Beunk erfaring fra Oce Netherlands, Nedis B.V, Promise Technology, Arrow ECS og Carbon Black, Inc.

”Jeg glæder mig til at påtage denne rolle indenfor en branche, der vokser så hurtigt, og at være en del af en virksomhed, der er helt i front, når det handler om at gøre verden mere cybersikker. Hjørnestenen i vores forretningsstrategi i både Norden og Benelux er at tilbyde sikkerhedsinformation og reel beskyttelse for vores kunder, som de sikkert kan bruge både privat og i virksomheder. Vores mål er at skabe en sikker fremtid for alle vores kunder,” siger Mark Beunk.

”Mark har været et aktiv i Nordeuropa fra dag ét, så jeg er virkelig glad for endelig at kunne løfte sløret for hans udnævnelse som General Manger i Norden og Benelux. Kaspersky har, på trods af det seneste ret specielle år, haft god vækst i Europa, og vi ser derfor frem til, hvad 2021 vil bringe,” siger Chris Connell, viceadministrerende direktør for globalt salg og direktør for europæiske operationer hos Kaspersky.

Mark Beunk tiltrådte officielt sin nye rolle som General Manager for Nordics and Benelux den 1. januar 2021.

- lb