Aruba introducerer integreret SD-WAN, LAN og sikkerhedsløsning

Aruba introducerer integreret SD-WAN, LAN og sikkerhedsløsning

Den nye cloud-baserede SD-Branch-løsning, giver strømlinet udrulning af netværksinstallationer i stor skala og lavere WAN-omkostninger

Aruba har lige lanceret deres nye Software-Defined Branch (SD-Branch) løsning; en løsning, der er designet til at hjælpe virksomheder med at modernisere netværk i alle forretningsfilialer/afdelinger for at kunne udnytte de muligheder, der ligger i cloud, IoT og mobile arbejdspladser.

Udviklingen gør det i dag muligt for it-medarbejdere at levere bedre netværksydelser, hvor administrationstid og driftsomkostninger dramatisk reduceres – fx ved brug af nye cloud-styrede SD-WAN-løsninger samt sikre, centralt styrede sikkerhedspolitikker.

Virksomheder med mange filialer eller afdelinger (fx detailkæder) har dog ikke mulighed for at udnytte disse nye teknologier, fordi hver filial typisk anvender et væld af forskellige værktøjer med mange udbydere. Samtidig oplever denne type virksomheder en vækst i mobil- og IoT-enheder, større afhængighed af cloudbaserede applikationer og skrumpende it-budgetter – alt sammen er det med til at komplicere administrationsopgaven. SD-Branch-løsningen nedbringer denne kompleksitet og gør det enkelt.

SD-Branch integrerer de nye Aruba Branch Gateways for at give et samlet indgangspunkt til SD-WAN, kablede og trådløse netværk samt centralt styrede sikkerhedspolitikker med Arubas Central Cloud Management-platform – det giver simplificeret sikkerhed i alle filialer og i stor skala.

Den samlede løsning er et stort fremskridt i forhold til andre pure-play SD-WAN-løsninger ved kraftigt at reducere antallet af de enheder, der er behov for i filialen, give strømlinet udrulning af installationer i stor skala, lavere WAN-omkostninger for filialerne samtidig med, at de tilsluttede enheder/klienter sikres med centralt styrede sikkerhedspolitikker.

Om SD-Branch-løsningen

  • Enkelhed ved enterpriseskalering: Cloud-baseret styring giver centraliseret provisionering og administration af det kablede og trådløse netværk samt styring af WAN og internetforbindelser med SD-WAN funktionalitet. Dette gør det muligt for it-afdelingen hurtigt at implementere nye services og netværksforandringer på tværs af store, distribuerede miljøer uden, at det kræver on-site tilstedeværelse.
  • Integreret, best-in-class sikkerhed: Arubas sikkerhedsløsninger tilbyder automatiseret, detaljeret intra-branch og WAN-håndtering af sikkerhedspolitikker. Det nye Aruba 360 Security Exchange Technology partnerprogram giver mulighed for integration med cloudbaseret firewall og trusselsbeskyttelse.
  • Optimeret filial-oplevelse: Ved at kigge på applikation, bruger og enheder gives der mulighed for at prioritere og optimere datatrafikken inden for lokationen samt at sikre at trafikken bliver sendt over den mest optimale route – udover de tilsluttede WAN og internetforbindelser. Dette simplificerer administrationen af, hvordan LAN og WAN-trafikken bliver prioriteret og dirigeret internt og eksternt i filialerne for at levere en konsistent oplevelse, uanset brugerens rolle, enhedens type eller lokation.

Aruba Central og infrastrukturforbedringer

Arubas SD-Branch-løsning gør det muligt for it-afdelinger effektivt at administrere flere filialer/afdelinger med færre ressourcer, samtidig med at de kan levere en konsistent og sikker netværksløsning på tværs af lokationer. Ved at integrere og centralisere administrationen og minimere omkostningstunge MPLS-forbindelser kan kunder opnå besparelser på op til 75 pct. sammenlignet med traditionelle udrulninger.

Luksusdetailkæden Vera Wang er en af de virksomheder, der oplever udfordringer ved løbende global ekspansion:

”Vi er nødt til at få vores butikker op og køre hurtigt og maksimere vores WAN-tilgængelighed og effektivitet. Arubas SD-WAN-løsning løfter byrden fra vores skuldre, så vi ikke selv er nødt til at bygge en infrastruktur til formålet,” forklarer Stewart Ebrat, CIO for Vera Wang.

- lb