Jabra introducerer nu Microsoft Teams integration

Jabra introducerer nu Microsoft Teams integration

Jabra lancerer i forbindelse med denne uges Microsoft Ignite 2018 konference, fuld Microsoft Teams integration med konferencehøjtaleren Jabra Speak 710

Jabra Speak 710 er en bærbar speakerphone af højeste kvalitet, designet til både professionelt og personligt brug, og sikrer fantastisk lyd ved konferencekald samt ved musikafspilning. Ikke nok med at denne personlige enhed leverer lyd i højeste HIFI-kvalitet, så leverer den også en uovertruffen Unified Communications oplevelse, hvilket gør den helt uundværlig for forretningsledere og bestyrelsesmedlemmer.

Ligesom Microsoft Teams, der er en del af Microsoft 365 pakken, verden over hjælper med at forbedre samarbejdet på tværs af tidszoner, således understøtter konferencehøjtaleren Speak 710 også forretningsfolkets behov for mobilitet, samarbejde, opkobling og fleksibilitet. Uanset om man er på farten, på kontoret, hjemme eller på hotel, kan forretningsledere bruge højtaleren, når der skal opnås krystalklar kommunikation med kollegaer, der bruger Teams.

Holger Reisinger, VP for Business Solutions hos Jabra tilføjer: ”Med Jabra Speak 710 undgår man alle de akavede forsinkelser og samtaler, der er svære at forstå i forbindelse med konferencekald. Den fulde integration med Microsoft Teams giver nu alle forretningsledere mulighed for at opnå pålidelige og produktive samtaler af høj kvalitet med kollager, der er placeret forskellige steder rundt omkring. Det transformerer og styrker teams til at opnå endnu mere.”

Ilya Bukshteyn, Partner Director of Devices for Microsoft Teams, Microsoft Corp. udtaler, ”Microsoft Teams hjælper folk med at arbejde bedre sammen, kommunikere og samarbejde mere dynamisk og opnå hurtigere resultater. Som Microsoft Teams certificeret enhed vil Jabra Speak 710’s integration med Teams give brugerne hurtig og bekvem adgang til vores software og intelligente kommunikationsværktøjer samtidig med, at enheden leverer krystalklar kommunikation og samtale ved Teams møder og opkald.”

Næste opfindelse er trådløse ørepropper til arbejdspladsen

Senere på året planlægger Jabra at føje en ny udgave til deres serie af markedsførende Evolve headsets. Denne enhed skal yderligere understøtte oplevelsen af samarbejde på arbejdspladsen. Evolve 65t vil blive UC-certificeret og markerer endnu en udviklingsmæssig milepæl for Jabra, der introducerer verdens første true wireless ørepropper til professionelt brug.

Evolve 65t ørepropperne er designet til den fleksible medarbejder, som fysisk set bruger mindre end halvdelen af sin tid foran skrivebordet. Det er til tech-entusiasten, der ønsker den allerbedste lydkvalitet uden at skulle gå på kompromis med fleksibiliteten og livet som moderne leder, der som en nomade konstant er på farten og har brug for at kunne skifte mellem flere forskellige enheder på et hvilket som helst tidspunkt.

”Dette vil ændre den erhvervsmæssig oplevelse, som vi kender den – fra at være bundet til vores skrivebord på arbejdet til først og fremmest at være mobil. Evolve 65t ørepropperne vil blive certificerede og i stand til at forbinde til to enheder på samme tid, hvilket sikrer, at brugerne aldrig må gå på kompromis med deres arbejdsmæssige tilstedevær heller ikke når de er på farten”, tilføjer Reisinger.

Læs mere om Jabra Evolve 65t på www.jabra.com/evolve65t 

- lb