Mindre papirnusseri i små virksomheder

Mindre papirnusseri i små virksomheder

Nu lancerer Adobe en version af ’Adobe Sign’ målrettet små virksomheder, som skal gøre e-signatur let for alle. Samtidig viser en ny undersøgelse, at medarbejdere i netop små virksomheder anser papirbaserede processer som den største hindring for produktiviteten. Det er nu gratis for privatpersoner at få signeret to dokumenter om måneden med Acrobat Reader

En ny undersøgelse fra Adobe blandt 500 små amerikanske virksomheder viser, at medarbejderne anser papirbaserede processer som den største forhindring i at drive deres virksomhed mere effektivt. Alligevel underskriver 75 % af virksomhederne stadig dokumenter med pen og papir.

Nu lanceres Adobe Sign for små virksomheder, der netop skal gøre det nemmere at digitalisere denne forældede signaturmetode og gøre forretningen 100 % digital, i kombination med andre markedsledende dokumentteknologier som Adobe Scan og Adobe Acrobat.

Samtidig bliver Adobe Sign integreret i Acrobat Reader til privatpersoner på både PC og Mac, hvilket gør det muligt for hundreder af millioner mennesker, som har Acrobat Reader installeret at sende to dokumenter til e-signering hver måned helt gratis.

”Millioner af små virksomheder er allerede afhængige af, at Adobe forenkler dokumentarbejdet, herunder digital konvertering af papir med Adobe Scan, oprettelse, gennemgang og redigering af PDF-filer med Adobe Acrobat og adgang til de mest kraftfulde PDF-tjenester direkte fra Microsoft Office 365. Adobe Sign for små virksomheder fuldender nu værktøjskassen, så små virksomheder kan digitalisere hele forretningen,” siger Ashley Still, vicepræsident og chef for Adobe Document Cloud.

For meget papirarbejde

Adobes undersøgelse viser også, at blandt de små virksomheder, der arbejder med dokumenter og kontrakter, så underskriver tre ud af fire (75 %) stadig dokumenter manuelt.

Størstedelen (84 %) siger, at det er vigtigt for dem at gå fra papir til digitale processer, men alligevel er kun en lille brøkdel (3 %) begyndt at gøre det fuldt ud. Næsten halvdelen (42 %) af de ansatte i virksomhederne mener, at papirbaserede processer bremser deres produktivitet. Desuden nævner et flertal netop dette som den største hindring for at gøre deres forretning mere effektiv.

Forskning fra Forrester viser samtidig, at hvert dokument, der underskrives manuelt koster 1,3 timer. Dette understreger, at små virksomheder kan spare betydelige mængder tid og penge ved at bruge elektroniske signaturer.

Den nye e-signering, inkl. to gratis dokumenter, bliver automatisk rullet ud til brugere, der opdaterer til den nyeste version af Acrobat Reader.

Adobe Sign til små virksomheder:

  • Kundetilmelding direkte på din hjemmeside: PDF-formularer bruges i dag til alt fra indsamling af kundens kontaktoplysninger til indsamling af deres underskrift på en serviceaftale. Men at kræve, at kunderne skal downloade, udskrive, fysisk underskrive og e-maile tilbage i udfyldt tilstande er langt fra en god kundeoplevelse. Med Adobe Sign kan man tage enhver eksisterende PDF-formular og automatisk konvertere den til en online-webformular, hvilket giver kunderne en moderne og digital interaktion med dit brand.
  • Lad kunderne underskrive og betale for tjenester i et enkelt trin: En sikker måde at miste nye kunder på er at sende dem gennem for mange trin for at gennemføre et køb. Når en kunde først underskriver en kontrakt online og så omdirigeres til en anden form for betaling, medfører dette en risiko for at miste kunden. Adobe Signs integration med Braintree fra PayPal gør det nu nemt for små virksomheder at samle betalinger fra kunder, når de udfylder og underskriver en formular.
  • Bulk sender en formular til hundredvis på én gang: Små virksomheder har ofte brug for at sende fx en standardaftale til underskrift hos mange forskellige modtagere. Men at sende formularen til hver modtager enkeltvis er både spild af tid og gør det vanskeligt at følge med i, hvem der har svaret tilbage. Det kan nu automatiseres med Adobe Sign, som gør det muligt at samle underskrifter fra hundredvis af modtagere med et enkelt klik og løbende følge med i hvem der svarer.

- lb