Nye cloud-muligheder til danske virksomheder

Nye cloud-muligheder til danske virksomheder

Softwarevirksomheden VMware offentliggør i dag, at VMware Cloud på Amazon Web Services (AWS) fremover også er tilgængelig i Sverige. Det vil gøre det lettere for danske virksomheder at opbevare data forholdsvist lokalt – nemlig i Sverige – og dermed kan de opnå forbedret hastighed og tilgængelighed

"VMware Cloud på AWS gør det muligt at reducere de omkostninger og ressourcer, der er forbundet med at flytteapplikationer til skyen. Ved at levere infrastruktur og løsninger, som matcher det tilsvarende i on- premise datacentre,tilfører løsningen virksomhederne fleksibilitet – og giver danske og andre nordiske organisationer mulighed for atanvende hybrid cloud, samtidig med at de bibeholder deres data tæt på Danmark,” siger Lars Bo Klausen, adm. direktørfor VMware i Danmark.

VMware Cloud på AWS bringer VMwares softwaredefinerede datacenter til AWS-skyen og gør kunder i Norden istand til at køre produktionsapplikationer i VMwares vSphere-baserede private, offentlige og hybride cloudmiljøermed optimeret adgang til AWS-tjenester og deres robuste sikkerhedsløsninger.

Nemt at udvide, udvide og flytte til cloud

On-demand servicen, der er udviklet i samarbejde mellem VMware og AWS, gør det muligt for IT-afdelinger let oguproblematisk at udvide, flytte og administrere deres cloudbaserede ressourcer med velkendte VMware-værktøjer.Desuden åbner lanceringen op for, at VMware Cloud på AWS nu kan blive en del af cloudstrategien for kunder ikke bare iSverige, men også i Danmark og de andre nordiske lande.

Her giver VMware Cloud på AWS rigtig god mening

VMware Cloud på AWS er i dag tilgængelig i 5 europæiske lande og 17 lande totalt. En bred vifte af kunder over hele verdenbruger allerede VMware Cloud på AWS. De er fra mange forskellige brancher som transport, sundhed, finans,produktion, uddannelse og teknologi m.fl. Oftest bruges VMware Cloud på AWS til at skabe værdi i forhold til:

  • Cloud migrering af alt lige fra forretningskritiske applikationer til hele datacentre
  • Udvidelse af datacentre for at opfylde behovet for varierende kapacitet, udvide til nye markeder, skalerevirtuelle desktops eller muliggøre ny applikationsudvikling og -test
  • Disaster Recovery (DR), uanset om det er for at erstatte ældre løsninger, implementere en ny DR- strategi ellerbeskytte yderligere arbejdsmængder i sammenhæng med eksisterende DR-løsninger.

"Med VMware Cloud på AWS kan kunderne tage deres eksisterende investeringer i VMware-teknologi og få allefordelene ved AWS. Nordiske virksomheder er nogle af de mest innovative i verden og bruger teknologi til attransformere industrier såsom bil- og telekommunikation til gaming og finansielle tjenester.

Lanceringen af VMware Cloud på AWS til Sverige betyder, at nordiske kunder nu kan drive deres mest kritiske workloads iSverige, mens de drager fordel af fleksibiliteten, skalerbarheden og den øget sikkerhed i AWS-skyen,” siger GuidoBartels, chef for AWS i Norden.

Nye funktioner

For nylig annoncerede VMware også nye funktioner til VMware Cloud på AWS service, hvilket giver både kunder ogpartnere mulighed for at øge værdien af deres infrastruktur. Dette inkluderer en ny funktion til cloud migrering,Kubernetes kapacitet til store virksomheder og ’multi-tenancy’ kapaciteter for Managed Service udbydere.

VMware Cloud på AWS leveres, sælges og understøttes af VMware og virksomhedens partnere i Norden. VMwaretilbyder sine partnere en række VMware Cloud Provider-programmer, der øger partnernes viden om, hvordan de bedstkan udnytte VMware Cloud på AWS til at drive deres forretningsmæssige mål.

Find yderligere information om VMware Cloud på AWS: http://cloud.vmware.com/vmc-aws

- lb