Nye nøgle funktioner I Active Backup lover effektiv og centraliseret backup til virksomheder

Nye nøgle funktioner I Active Backup lover effektiv og centraliseret backup til virksomheder

Softwarepakker fra Synology beskytter data på fysiske servere, virtuelle maskiner, Office 365 og G Suite

Synology har lige lanceret tre nye softwarepakker til backup af data: Active Backup for Business, Active Backup for G Suite og den seneste version af Active Backup for Office 365. Synology er gået ind på markedet for backup-applikationer til virksomheder, og brugere kan nu fuldt ud beskytte alle deres arbejdsopgaver og data på fysiske servere, virtuelle maskiner, PC'er og skytjenester til en Synology NAS uden behov for at erhverve ekstra licenser.

"På grund af personale- eller budgetbegrænsninger mislykkes små eller mellemstore virksomheder ofte i forhold til at implementere en heldækkende backup-løsning", fortæller Said Jia-Yu Liu, Director of Application Group hos Synology.

"Synology ser backup som en nødvendighed for en virksomheds kontinuitet. Med Active Backup Suite håber vi at kunne gøre det lettere for virksomheder at begynde at tage backup og beskytte alle arbejdsopgaver på fysiske servere, virtuelle maskiner og i skyen. Herved beskyttes virksomheden mod de konsekvenser som en katastrofe ville indebære".

Denne version af Active Backup for Business er den første til at understøtte genoprettelse fra bunden til PC'ere og fysiske servere, hvilket øger sikkerheden for dine data i Windows og Windows Server samt beskytter lokale implementeringer i virksomheden.

Et uddrag af nøglefunktioner i Active Backup for Business:

  • Beskyt dine computere og servere: Med Active Backup-agenten installeret, kan brugeren beskytte sine data på Windows PC'er og Windows Servere igennem øjebliksbaserede backups. Fuldstændig genoprettelse af hele maskiner eller servere er understøttet.
  • Beskyttelse af virtuelle maskiner: Data fra virtuelle maskiner er beskyttet uden brug af gæsteagenter.

Forbedret effektivitet af backup:

  • Global deduplikeringsteknologi: Optimer din lagerplads ved at deduplikere data over forskellige enheder, platforme og historiske versioner.
  • Changed Block Tracking (CBT): Udfører inkrementelle backups for at mindske brugen af tid og lagerplads.

Fleksibel genoprettelse: Understøtter genoprettelse af enkelte filer eller fuld genoprettelse af virtuelle maskiner til fysiske drev eller p2V via Synology Virtual Machine Manager (VMM).

  • Øjeblikkelig genoprettelse til Synology VMM: Benyt eksisterende Sonology-infrastruktur som løsning til genoprettelse i tilfælde af en katastrofe eller som testscenarie for nye implementeringer.

Active Backup Suite inkluderer Active Backup for Office 365 og Active Backup for G Suite for at tilgodese behovet for offentlig skybaseret backup. Active Backup for G Suite lanceres officielt som en måde for business-brugere at beskytte deres vigtige data. Med disse softwarepakker vil administratorer kunne håndtere backup-opgaver fra et centraliseret dashboard. Efter at have taget imod og analyseret vigtig feedback fra kunder igennem de seneste seks måneder, under den private og offentlige beta-test, er vi allerede stødt på mange succeshistorier idenfor medicinal-, logistik og publikationsindustrien.

- lb