Nyt OS til QNAP-nas giver nye tjenester

Nyt OS til QNAP-nas giver nye tjenester

Med QTS 4.41 får QNAP-produkter blandt andet tjenester til cloud-hybrydlager og en Fibre Channel-løsning

QNAP har lige udgivet QTS 4.4.1. Ud over Linux Kernel 4.14 LTS, har QNAP indarbejdet efterspurgte tjenester såsom en cloudlager-gateway, der letter implementeringen af cloud-hybridlager og applikationer, kildebaseret deduplikering, en Fibre Channel SAN-løsning og meget mere.

"Den officielle udgivelse af QTS 4.4.1 er færdiggjort på baggrund af den værdifulde feedback vi modtog under betatesten", fortæller Ken Cheah, Product Manager for QNAP, og tilføjer: "Den nyeste QTS-opdatering fokuserer på integration af cloudlagertjenester, så virksomheder lettere kan benytte disse samtidig med at de sikrer data og applikationer på stedet til flere anvendelsesscenarier."

Nye apps og funktioner

 • HybridMount – Filbaseret cloudlager-gateway
  Den forbedrede HybridMount-app (tidligere kaldet CacheMount) integrerer NAS-enheder med de mest udbredte cloudtjenester og giver hurtig adgang til clouddata via lokal caching. Der kan også bruges QTS-funktioner såsom filhåndtering, redigering og multimedieapplikationer sammen med cloudlageret forbundet til NAS'en. Desuden er der mulighed for montering af fjernlagre eller cloudlagre med HybridMount-appen og central dataadgang med File Station.
 • VJBOD Cloud – Blokbaseret cloudlager-gateway
  VJBOD Cloud giver en sikker og skalerbar metode til sikkerhedskopiering af lokale applikationsdata via tilknytning af cloudobjektlagre (inklusive Amazon S3, Google Cloud og Azure) til en QNAP NAS som blokbaserede cloud-LUN'er og cloudenheder. Montering af cloudlagerplads med VJBOD Cloud-cacheprogrammet giver lynhurtig adgang til clouddata – på linje med LAN-hastigheder. Data gemt i clouden synkroniseres med NAS-lageret for at sikre tjenesternes drift, hvis der opstår problemer i clouden.
 • HBS 3 introducerer QuDedup-teknologi til optimering af backuptid og lagring QuDedup-teknologi reducerer backuptiden og kravene til plads, båndbredde og tid ved at fjerne redundante data ved kilden. Brugere kan installere QuDedup Extract Tool på deres computer og let gendanne deduplikerede filers normale status. HBS understøtter også TCP BBR Congestion Control, der øger extranet-overførselshastighederne kraftigt ved sikkerhedskopiering til clouden.
 • QNAP NAS som en Fibre Channel SAN-løsning
  QNAP NAS-enheder med kompatible Fibre Channel-adaptere installeret kan let føjes til SAN-miljøer, hvor de kan fungere som effektive lager- og backupløsninger til moderne dataintensive applikationer og give brugere adgang til mange QNAP NAS-fordele – inklusive øjebliksbilleder, automatisk niveauinddelt lagring, SSD cache-acceleration m.m.
 • QuMagie – splinternye albummer med kunstig intelligens
  QuMagie er næste generation af Photo Station med en forenklet brugerflade, indbygget tidslinjescrolling og AI-baseret organisering af fotos, mappeomslag der kan tilpasses, og et effektivt søgeværktøj – kort sagt den ultimative løsning til administrering af fotos og fildeling.
 • Multimedia Console samler håndteringen af multimedieapplikationer
  Multimedia Console letter håndteringen af QTS-multimedieapplikationer ved at samle dem alle i én app. Brugere kan vælge kildefiler for hver multimedieapplikation og indstille tilladelser.
 • Fleksibel håndtering af Qtier's SSD RAID-niveau
  Brugere har fleksibiliteten til at fjerne en SSD-enhed fra en SSD RAID-gruppe og ændre eller tilføje SSD'er – eller ændre SSD RAID-typen eller SSD-typen (SATA, M.2, QM2) efter behov.
 • Selvkrypterende drev øger datasikkerheden
  SED'er (Self-Encrypting Drives) såsom Samsung 860 og 970 EVO-serierne tilbyder indbyggede krypteringsfunktioner, der gør det unødvendigt med ekstra software eller NAS-systemressourcer til kryptering af data.

- lb