VMware lancerer nye løsninger til hybrid-cloud

VMware, en af giganterne inden for cloud-løsninger, lancerer nu fire nyheder til cloud: Cloud Foundation 3.5; et styrket partnerskab med IBM; en udvidelse af VMware Cloud på AWS; samt en styrkelse af partnernetværket

Af Lars Bennetzen

VMware foretager i disse år massive investeringer i løsninger, der kan håndtere flere cloud-miljøer og øge potentialet i hybride cloud-løsninger. Det gælder i alt lige fra virksomheders datacentre til tjenester, der omfatter slutbrugeren.

Offentliggørelsen af nyhederne sker i forbindelse med afholdelsen af VMwares årlige konference VMworld 2018, der lige har fundet sted i Barcelona.

Highlights omfatter:

VMware lancerer Cloud Foundation 3.5, der giver kunderne flere integrationsmuligheder, ny støtte til Kkubernetes platformen og innovative opdateringer af infrastruktur og managementportefølje. VMware Cloud Foundation er den hurtigste måde for kunderne at opbygge et integreret hybrid cloud-miljø. Det gøres ved, at Cloud Foundation leverer et omfattende sæt af software-definerede tjenester for bl.a. belastning, lagring, netværk, sikkerhed og cloud management.

Desuden lancerer virksomheden et styrket partnerskab med IBM for yderligere at kunne hjælpe kunderne med at udnytte fordelene ved hybride clouds og lettere kunne håndtere belastninger, der kører på VMware's IBM Cloud-platform.

Yderligere udvidelse af VMware Cloud på AWS i Europa og USA samt nye opdateringer, der sikrer at kunderne bedre kan beskytte og sikre programmer og virtuelle desktops. VMware Cloud på AWS vil også få en bedre recovery-håndtering (Disaster-Recovery-as-a-Service) og dermed en bedre beskyttelse af lagringskrævende belastninger. Samtidig reduceres både kompleksiteten og omkostningerne.

En stribe partnernyheder, herunder flere nye VMware Cloud verificerede partnere og flere nye VMware validerede designs (VDD), som gør det muligt for partnerne at distribuere og drive VMware Cloud infrastruktur til mange forskellige anvendelsesområder. Partnerne kan nu også hurtigere opnå status som VMware Cloud verificeret.