VMware lancerer opdateringer til Workspace ONE
Pat Gelsinger, CEO hos VMware, præsenterede den nye Workspace ONE på VMworld 2018. Foto: Lars Bennetzen

VMware lancerer opdateringer til Workspace ONE

VMware har netop lanceret en række opdateringer til sin datadrevne platform Workspace ONE

Af Lars Bennetzen

Nyhederne inkluderer sikkerhedsmæssige forbedringer og en fremtidssikret håndtering af kundernes heterogene IT-miljøer. Desuden bliver der en bedre brugeroplevelse for medarbejdere, der anvender forskellige applikationer og enheder, og platformen får en række nye funktioner koblet til VMwares partnere. Det betyder, at Workspace ONE kan tilbyde endnu flere funktioner til platformens brugere.

2018 har været et transitionsår for Workspace ONE platformen. VMware har tidligere lanceret branchens første intelligente digitale arbejdsplads, Workspace ONE og Workspace ONE Trust Network.

Tidligere i år præsenterede virksomheden flere andre nyheder, der sikrer, at virksomheder på Workspace ONE platformen kan fremskynde deres brug af moderne håndteringsværktøjer, når de overgår til Windows 10 og også begynder at inkludere Mac, iOS, Android og Chromebooks.

Med de nye opdateringer kan VMware fortsat levere nye funktioner i et højt tempo og løse de unikke udfordringer, som virksomhederne står overfor i dag.

Lanceringen fandt sted tidligere i denne uge i forbindelse med afholdelsen af VMwares årlige konference VMworld 2018 i Barcelona.