Bliv mere synlig med en blogfunktion på din virksomheds hjemmeside

Bliv mere synlig med en blogfunktion på din virksomheds hjemmeside

ANNONCE: Ved at have en blogfunktion på ens hjemmeside, så vil I kunne blive mere synlige på Google, da I kan optimere jeres SEO igennem bloggen. Derudover vil en blog skabe en stor værdi for jeres kunder eller potentielle kunder, hvis I vel at mærke får lavet nogle gode blogindlæg

Hvilke blogindlæg skal I lave for at få succes?

Det er svært at sige overordnet, hvad lige præcis I skal gøre for at få succes. Når I skal lave blogindlæg, så er det vigtigt, at I tænker jeres målgruppe ind i blogindlægget, ellers er det værdiløst. Den primære målgruppe skal kunne forstå indlægget og få værdi ud af det. Et eksempel kan være, at I fortæller om trips og tricks i forhold til jeres produkter, eller det kan være, at der er noget kunden skal være særligt opmærksom på ved at bruge et bestemt produkt. Det kan også være, at I viser, hvad jeres produkter kan bruges til. Det er også en oplagt mulighed at fortælle om nyheder, hvad enten det drejer sig om nye produkter, at I åbner en ny butik, eller at I tilbyder en ny service online. www.gladejendomsservice.dk er et rigtig godt eksempel på en hjemmeside, der har en blogfunktion, og som får skrevet nogle rigtig gode indlæg. Der kan I få inspiration til jeres egen blog.

Kom højere op på Google med en blog

I kan lave en SEO-analyse af, hvilke søgeord der er relevante for jer at benytte og derved også få inspiration til at lave blogindlæg. Det er meget vigtigt, når I vælger at optimere ved at bruge søgeord, at det stadig bliver en god tekst, så den ikke hakker eller virker usammenhængende.

Derfor kan det eksempelvis være godt kun at have fokus på et eller to søgeord, som skal flettes ind i selve teksten.