Byggebranchen oplever succes med e-handel

Byggebranchen oplever succes med e-handel

ANNONCE: Der er fuld fart på, når danskerne svinger dankortet online, og nye undersøgelser fra 2018 fra blandt andet Danske Bank viser, at danskernes forbrug, når det kommer til e-handel, er fordoblet de seneste 8 år.

Samme undersøgelse viser, trods tæt løb kønnene imellem, at mænd faktisk er det køn, der typisk både handler hyppigere og bruger flere penge online, men med kvinderne lige i hælene. Det er alt fra koncertbilletter og rejser til tøj og sko, som er særligt populært at lægge i indkøbskurven, når man sidder hjemme i sofaen.

”Kvinder shopper tøj, og mændene køber værktøj” - det lyder som en stereotyp forestilling, men når det kommer til onlinehandel, viser undersøgelser faktisk, at kvinder bruger flest penge på tøj, og mænd bruger en god sum på værktøj, elektronik, udstyr til bilen og grej til cyklen.

Hvorfor købe sit værktøj online?

En stigning i e-handlen er en tendens, som kan spores i stort set alle brancher, som en naturlig følge af den hastige teknologiske udvikling. Også byggebranchen, som så mange andre brancher, oplever en stigning i deres salg online.

Om du er på udkig efter værktøj til murer-, maler-, snedker- eller håndværkerarbejde, el-værktøj, høreværn eller sikkerhedssko, så kan du på nettet finde et bredt udvalg blandt de kendte mærker, som du også kender fra butikkerne. Her har du også mulighed for at finde tips og tricks og videoer, der guider dig igennem dine gør-det-selv-projekter. Du kan se mere her.

Det er let og overskueligt

Det er let og overskueligt at handle online – og ofte kan du også finde den ønskede vare til tilbudspris. Du kan nemlig vælge kategorier, filter og sortering på de fleste webshops og på den måde nemt og hurtigt finde frem til lige nøjagtig det, du leder efter, uanset om det er til VVS-arbejde, hus og have eller til værkstedet.