Den nye online verden: fokus på online shopping

Den nye online verden: fokus på online shopping

ANNONCE: De seneste par år er den danske e-handlen vokset stødt, og denne tendens er fortsat med ind i 2018 – faktisk blev danskernes omsætning fra e-handel beregnet til 70 milliarder kroner i slutningen af 2016

Danskerne tyer i høj grad til det online marked, når de skal shoppe både tøj, sko og sågar dagligdags indkøbene. Her er det særligt tanken om at kunne spare tid og penge, der får danskerne til at søge mod skærmene.

Tendensen har også ramt kategorien af småbørnsforældre, og babyinteriør-webshops blomstrer op flere steder online. Det er webshops, som blandt andet https://babynest-online.dk/billig-babynest, der sælger babyudstyr som babynests og pusletasker til baby til fordelagtige priser online – og særligt de billige priser får småbørnsforældrene til tasterne, når man skal finde plads til bleer, legetøj og sutter i det månedlige budget.

Hvad skyldes tendensen?

De primære årsager er, at det er tidsbesparende og nemt at vælge den virtuelle online webshop til frem for den fysiske butik. Her står varerne netop kategoriseret i overskuelige menuer, hvor det er muligt at filtrere og sortere efter både mærker, aldersgrupper, køn samt om du er på udkig efter – hvis vi holder os til kategorien med babyudstyr – legetøj, barne- og klapvogne, autostole eller tøj og sko. Der er ofte store besparelser at komme efter, og samtidig konkurreres der på fordele som fri fragt og fri retur, samt mulighed for at bytte varen i webshoppens fysiske butik, hvis de har sådan en. Det giver kunden mulighed for at få produktet fysisk i hånden, som i en almindelig butik, inden beslutningen træffes om, det er det rigtige produkt for familien.

Som virksomhedsejer: skal du satse på det online marked?

Tendensen er kommet for at blive. Men om de potentielle kunder til dit produkt findes online, kræver en kundeanalyse af din målgruppe. Det kan være en god idé at orientere sig blandt samarbejdspartnere og konkurrenter for at få et billede af markedet.