EasyPark og MobilePay gør det nemmere at betale for parkering

EasyPark og MobilePay gør det nemmere at betale for parkering

Danmarks mest udbredte parkeringsapp og Danmarks mest anvendte mobilbetalingstjeneste gør det endnu lettere at være bilist. Nu kan bilister nemlig vælge MobilePay som betalingsmulighed i EasyParks parkeringsapp. Det gør det endnu nemmere at starte, stoppe og betale for parkering via mobilen. Løsningen kan bruges i alle danske byer med parkeringsbetaling og i ca. 700 andre byer i Europa

De to digitale markedsledere MobilePay og EasyPark, der udbyder to af Danmarks mest udbredte og anvendte apps, gør det nu nemmere og hurtigere at betale for parkering. MobilePay benyttes af 3,8 millioner danskere og findes i dag på ni ud af 10 danske smartphones. EasyPark er den mest benyttede parkeringsapp i Danmark og kan bruges i alle danske byer med parkeringsbetaling.

Nu går de populære apps sammen og fra april er det muligt at vælge MobilePay som betalingsløsning i EasyPark-appen.

Hvis man allerede har MobilePay på sin smartphone, og man downloader EasyParks parkeringsapp, kan man betale for sin parkering med det samme – uden at man først skal registrere sine kreditkortoplysninger i appen. Løsningen kan anvendes alle steder, hvor man kan bruge EasyPark – i både Danmark og i udlandet.

Sparer tid i hverdagen

Den nye løsning, hvor MobilePay kan anvendes til hurtig betaling i EasyPark-appen, vil gøre det lettere for alle at komme i gang med at klare parkering via mobilen. Og det er hele formålet ifølge EasyPark.

”Vi arbejder hver dag på at gøre parkering nem og fleksibel. Parkeringsbetaling skal tage så lidt tid som overhovedet muligt. Vi parkerer bilen, fordi vi skal noget, og det er det, vi skal, som vi alle sammen ønsker at bruge tid på. Derfor er vores nye samarbejde med MobilePay en naturlig udvikling, som er med til at gøre parkering mere enkel og bekymringsfri,” siger Bernd Reul, Country Manager for EasyPark i Danmark.

Hos MobilePay glæder man sig over at få EasyPark som kunde. Det gør det nemmere at være bilist og udvider endnu engang nytten af betalingsappen.

”Vi er glade for, at vores betalingsløsning atter viser sin berettigelse for vores brugere og erhvervskunder. MobilePay har flere millioner danskeres tillid. Det skal vi konstant honorere ved at være relevante og brugbare, dér hvor forbrugere og virksomheder har behov for hurtig og sikker betaling. EasyPark er Danmarks og Europas mest udbredte parkeringsapp og et eksempel på en kunde, vi er stolte over at have hos os,” siger Mark Wraa-Hansen, administrerende direktør hos MobilePay.

EasyPark lancerede for blot en måned siden servicen Find & Park, der er en funktion i appen, som viser bilister den bedste rute til det sted, hvor der er størst sandsynlighed for en ledig parkeringsplads tæt på deres destination. Det har i Stockholm, hvor servicen blev lanceret sidste år, reduceret bilisternes søgetid efter ledige p-pladser med ca. 50 %. I Danmark kan Find & Park til at begynde med bruges i København.

- lb