En ny router giver hurtigere internet

En ny router giver hurtigere internet

ANNONCE: Det er ikke altid internetforbindelsen, der er den store synder - du bør i stedet rette fokus på din gamle router!

Internettet er blevet en fuldstændig uundværlig del af vores dagligdag, og vores behov for hurtigt internet stiger og stiger i takt med udbredelsen af streamingtjenester. Vi streamer i 4K-opløsning, mens en anden i husholdningen spiller online spil med sine venner, og alt dette ligger et meget stort pres på forbindelsen, der nogle gange må give fortabt. Dette kan ingen være tjent med i vores moderne tidsalder, men faktisk er det ikke altid internetforbindelsen, der er den store synder - du bør i stedet rette fokus på din gamle router!

En ny router fordeler forbindelsen bedre!

Du kan købe en nok så hurtig internetforbindelse, men hvis din ældgamle router ikke kan håndtere den, så er det lutter spildte penge. Dette lyder muligvis som en hård konklusion, men en gammel router hænger virkelig i bremsen, når det kommer til den nye internetteknologi. Derfor bør du tjekke din gamle router og skifte den ud, inden du investerer i en dyrere internetforbindelse - det kan løse dine hastighedsproblemer.

En ny router fordeler simpelthen din internetforbindelse bedre mellem dine enheder i huset, og den indeholder den nyeste internetteknologi, der er med til at distribuere dit hurtige internet bedre. Derfor kan det nemt betale sig at bruge lidt ekstra penge på en fornuftig router, der er testet til at kunne klare hurtigt internet. Hvis du leder efter én af de bedste routere på markedet, så bør du konsultere en af de mange router tests, der findes på internettet. Her kan du få det absolut bedste overblik over de nyeste routere, som er gearet til moderne brug af internettet og vælge din favorit til prisen!

Overvej om din nuværende internetforbindelse kan klare presset!

Når du har tjekket, at din nye router kan leve op til de krav, som din husholdning stiller til internettet, men stadig oplever perioder med langsomt internet, så kan det være din internetforbindelse, der simpelthen ikke er hurtig nok. Normalt siger man, at særligt streaming kræver en relativt hurtig internetforbindelse, og dette gælder specielt, hvis du elsker at se gode film i den bedst mulige opløsning. 4K-streaming kan f.eks. tage op til 30-40 Mbit på én enhed - og dermed kan andre enheder opleve meget langsom forbindelse i mellemtiden.

Hurtigt internet er tilgængeligt i langt det meste af landet, og det er meget simpelt at finde frem til de bedste tilbud på markedet. Hvis du har konstateret, at din internetforbindelse kæmper med at følge med, så bør du overveje en opgradering; det virker muligvis dyrt, men det letter hverdagen voldsomt for alle i huset og forebygger konflikter, der beror på den langsomme forbindelse, der skal deles!

Hvis du ikke ved om du har en langsom forbindelse, så kan du foretage en test af din internethastighed gratis de fleste steder på internettet.

Begrænsningen er ofte kablernes alder!

I nogle dele af landet - også i de store byer - kan du komme ud for, at kablerne i jorden simpelthen ikke er blevet opdateret til de nye standarder. Dette kan bl.a. skyldes, at efterspørgslen efter hurtigt internet simpelthen ikke er nok til at investere i kablerne, eller det kan skyldes, at ét firma stort set har monopol på området. Dette kan være en meget begrænsende faktor for din internethastighed, og det er noget, som er svært at gøre noget ved. Hvis du befinder dig i sådant et område, så bør du hive fat i TDC/YouSee og høre, om de ikke kan opdatere kablerne i jorden - det er typisk dem, der ejer de gamle telefonkabler, som internettet stadig afhænger af mange steder!