Få et webdesign, der passer til netop din virksomhed

Få et webdesign, der passer til netop din virksomhed

ANNONCE: Vi lever i en digital og global verden, hvor USA og Kina ikke er længere væk end den tid, det tager at gå online, og hvor kunderne kan vælge og vrage med et enkelt klik

Derfor er det essentielt for dig som virksomhedsejer, at kunderne allerede ved første klik får et klart billede af din virksomhed og et indblik i, hvad din virksomhed tilbyder – også online. Så måske er det på tide at overveje, om din virksomhed skal have en ny hjemmeside, eller om den eksisterende skal have en opgradering.

”Keep it simple”


Det tager ikke mere end et par sekunder at danne sig et førstehåndsindtryk. Dette gælder mennesker såvel som materielle ting, herunder også din virksomheds hjemmeside. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside virker overskuelig, indbydende og tilgængelig for eventuelle kunder. En simpel huskeregel er: ”Keep it simple”, både i forhold til layout, valg af fonter og skriftstørrelser, farver og billeder og indholdet på din hjemmeside. Det kan være en god idé med korte præcise tekststykker og en overskuelig menu.

Men betragter du ikke dig selv som en kyndig IT-ekspert med forstand på webdesign, layout og opsætning af hjemmesider, så er der hjælp at hente hos fagprofessionelle, der glædeligt gør arbejdet med at få din hjemmeside op at køre.

Vær tilgængelig hvor som helst, når som helst

Uanset om du er helt ny på internettet og skal have din første hjemmeside til din virksomhed, eller om din eksisterende hjemmeside skal have et ansigtsløft, er det nødvendigt at følge teknologiens udvikling. Et af de steder, hvor det er særligt vigtigt at følge teknologiens muligheder, er i forhold til mobiltelefonerne, som i dag fungerer som små håndholdte computere, som kunden altid har ved hånden – det betyder, at din hjemmeside også skal være tilgængelig i en mobil-version, således at du er til rådighed for kunden hvor som helst og når som helst.