Fra lille kælderbutik til online forretning

Fra lille kælderbutik til online forretning

Eventyrsport.dk er en hjemmeside og forretning, der gennem årene har udviklet sig helt enormt. Eventyrsport startede nemlig ud tilbage i 1996, hvor iværksætterne af Eventyrsport var studerende

Sponseret indhold: Forretningen startede ud som en lille butik i et kælderlokale på 46 m2 i midten af Århus. Åbningstiden startede ud med at være meget få timer, men tiden blev hele tiden længere i takt med, at forretningen udvidede sig. Allerede i 1998 havde butikken udviklet sig nok til at kunne tage skridtet videre, og de bosatte sig så i en ny og mere professionel butik. Dog udviklede forretningen sig helt enormt, og man var hele tiden på udkig efter større og bedre lokaler. Forretningen ændrede ligeledes også fokuspunkt, da man begyndte at fokusere mere og mere på beklædning og fodtøj. Derudover omdøbte man også butikken i denne periode - fra Toursport til Eventyrsport. 

Eventyrsport.dk - en side med succes

I dag er Eventyrsport en kæde af butikker, der kan findes i de fleste større byer i Danmark. Eventyrsport har dog også været aktiv online, og de har i dag en stor hjemmeside, hvorfra man kan bestille butikkens forskellige produkter. De fleste butikker i dag vælger at gå online, da markedet på nettet er blevet meget stort, og det udvikler sig fortsat. Det er en lang proces at blive populær på denne måde, og man skal være noget helt specielt for, at folk lægger mærke til en. Man skal være innovativ, og man skal være aktiv på en helt anden måde i forhold til at reklamere og skabe opmærksomhed omkring sin online butik. Særligt skal man fokusere på de sociale medier, hvor de fleste mennesker bruger meget af deres tid. Her skal man sørge for at komme i kontakt med den egentlige målgruppe og skabe interesse hos den potentielle kunde. Netop denne proces har Eventyrsport formået at lykkedes med flere gange, og det er derfor, at siden Eventyrsport.dk er så stor, som den er i dag. 

Besøg hjemmesiden

Er du interesseret i at vide mere om Eventyrsport.dk, eller har du interesse i de fede produkter, så kan du via dette link komme ind på deres side.