Fullrate har succes med wi-fi app

Fullrate har succes med wi-fi app

82.000 brugere og 460.000 målinger er det blevet til siden lanceringen sidste år

Del artiklen på

Fullrate lancerede sidste år appen 100% WiFi, så danskerne nemt og hurtigt kunne scanne deres hjem og få gode råd til at optimere deres wi-fi-signal. Og den gratis service har vist sig at være en god idé. Appen har nu rundet 82.000 brugere, som tilsammen har foretaget flere end 450.000 målinger. Data fra appen viser samtidig, at brugerne primært tester forbindelsen i soveværelset, køkkenet og fra sofaen.

-Vi har udviklet appen, så vi kan hjælpe danskerne med at få en bedre internetoplevelse, og vi er utroligt glade for den succes, den har fået. De danske hjem bliver i stigende grad digitaliseret, streaming er blevet hverdag og flere enheder bliver koblet på netværket samtidigt. Derfor gælder det i stigende grad om at udnytte sin wi-fi-forbindelse bedst muligt, siger Lars Asger Petersen, adm. direktør i Fullrate.

Data fra appen viser, at brugerne i gennemsnit oplever en bredbåndshastighed på 86 Mbit, når de måler hastigheden tæt ved deres router, og 45 Mbit, når de tester hastigheden i andre rum. Derfor er det typiske råd fra Fullrate at optimere routerens placering.

Om 100% WiFi-appen
100% WiFi-appen adskiller sig fra mange andre wi-fi-scannere ved at være dansksproget. Den er let at bruge og indeholder ikke for mange tekniske detaljer. Du kan sammenligne tidligere målinger og få tips til forbedringer, så du let kan optimere dit wi-fi. Du behøver ikke være Fullrate-kunde for at bruge appen.

-mo