Guide: Sådan optimerer du din virksomheds IT-aktiviteter

Guide: Sådan optimerer du din virksomheds IT-aktiviteter

ANNONCE: Vil du gerne opnå endnu bedre resultater med din virksomhed? Vil du gerne minimere mængden af tid og ressourcer, der bruges på unødige poster? Så læs med her, hvor du får nogle tips til, hvordan du optimerer din virksomhed.

Spar tid på timesedlerne

Arbejder du med mange forskellige kunder, som hver især skal have udarbejdet en faktura? Så er det smart at investere i smart, elektronisk tidsregistrering, hvorved du og dine ansatte nemt kan holde øje med, hvilke sager det egentlig er, der optager jeres tid. Det gør op med de gammeldags timesedler og gør det nemt at holde styr på, hvor det egentlig er, jeres tid bliver brugt. Desuden bliver det på den måde også nemmere at lave en præcis faktura til kunderne, og du kommer til at spare tid på både dette og på registrering af den tid, der bliver brugt. Alt i alt er det altså en supernem måde at spare dyrebar tid på.

Gør din hjemmeside helt perfekt

Har din virksomhed en hjemmeside eller webshop? Så kan det godt betale sig at bruge noget tid og nogle ressourcer på at optimere denne, så den kommer til at virke upåklageligt. Skal du eller dine ansatte gang på gang bøvle med tekniske ting, der ikke fungerer, kommer det til at skære lang tid fra den samlede arbejdstid, og det har I naturligvis ingen interesse i. Derfor kan det altså godt betale sig at sørge for, at hjemmesiden fungerer helt perfekt, så I ikke skal forholde jer til kunder, der ringer, fordi de ikke kan finde rundt på siden, eller fordi den endnu en gang er gået ned.

Invester i kontoret

Skal du og dine ansatte have de absolut bedste forudsætninger for at gøre jeres arbejde godt, er det vigtigt, at I har et lækkert kontormiljø. Det er således værd at bruge nogle penge på at indrette kontoret, så det bliver et rart sted at opholde sig. Føler man sig godt tilpas på arbejdspladsen og har både lys og luft på kontoret, er der langt større chance for, at man får udrettet noget og kan arbejde fokuseret. Desuden højner det arbejdsglæden, hvis man hver morgen møder ind på et lækkert kontor, hvor der er god, frisk kaffe på kanden og der generelt er en dejlig atmosfære. Det behøver altså ikke at være de helt store tiltag, så start blot i det små med nogle enkle tiltag.