Ishockey VM har brug for verdensklasse netværk

Ishockey VM har brug for verdensklasse netværk

GlobalConnect leverer internetforbindelsen til Ishockey VM med Danmark. Den danske virksomhed skal sørge for lynhurtigt og stabilt internet, når den hidtil største event i Danmark bliver fulgt af over 1,3 mia. mennesker over hele verden

Med over 1.000 journalister, over 40 broadcastere og flere hundredtusinder fans har VM i ishockey brug for et stærkt netværk og hurtige internetforbindelser. Det leverer GlobalConnect med en 2 x 10 Gbit/s-linje til både Boxen i Herning og Royal Arena i København. Eventet, der foregår i Herning og København, er det største på dansk jord til dato.

De lynhurtige fiberforbindelser og over 40 broadcasteres dedikerede forbindelser sikrer, at seerne i de mange hjem kan høre kommentatorerne, at der er internet til de over 300.000 fans, der har købt billet til kampene, og ikke mindst at broadcastere fra lande som Kina, Rusland og Canada har forbindelse til deres hjemlige stationer.

“Vi er stolte og ydmyge over at være med til at sørge for, at det største event i Danmark til dato løber af stablen uden problemer. Det er en en spændende og stor opgave at levere netværk og internet til ishockey VM, for der vil være over 1,3 mia. mennesker fra hele verden, der forventer, at de kan følge med, og det sørger vi for,” udtaler Anton Therkilsen, CSO, Global Connect.

Flere års planlægning

Planlægningen af den enorme opgave begyndte allerede for flere år siden og har varet helt frem til dagen før VM-startede, hvor de sidste broadcastere afleverede bestilling til GlobalConnect.

“Vi har i flere år planlagt ned til mindste detalje, men til trods for en deadline i januar har vi så sent som i går modtaget bestillinger fra nye broadcastere. Vi er en fleksibel og seriøs partner, hvorfor vi har kunnet tage imod bestillinger og ændringer helt frem til generalprøven i går aftes – som i øvrigt gik helt, som den skulle,” afslutter Anton Therkilsen, CSO, GlobalConnect A/S

- lb