Sådan sikrer du den bedste bredbåndsforbindelse i din virksomhed

Sådan sikrer du den bedste bredbåndsforbindelse i din virksomhed

ANNONCE: Er du en af de mange små selvstændige i Danmark, der arbejder fra hjemmekontoret eller på et mindre kontor? Der er mange ting at holde styr på, når man har sin egen lille virksomhed, og en af de allervigtigste hygiejne-faktorer for en succesfuld virksomhed er en stabil internetforbindelse

Uden en stabil internetforbindelse er det svært at opretholde en produktiv dag, og man kan hurtigt virke uprofessionel overfor kunder og andre forretningsforbindelser. Hvis du f.eks. har Skype-konferencer eller opkald, men ikke kan opretholde dem pga. dårlig forbindelse, kan travle mennesker ofte blive irriteret og måske vælge dig fra næste gang.

Hvordan vælger jeg den rigtige forbindelse?

Hvordan finder man så ud af noget så relativt simpelt, men super vigtigt, som internetforbindelsen er? Det skal helst være den rigtige fra starten af. Et godt tip er at forhøre sig rundt hos sine naboer og andre virksomheder i området. Internet og bredbåndsforbindelser er ofte gode i forskellige områder. Så en udbyder der er god i et område, er måske ikke nødvendigvis den bedste i et andet område.


En anden måde at lave en god research på er ved at kigge på forskellige tests. Mange er rigtig glade for fibernet og bredbåndskabler, da det giver en rigtig god og stabil forbindelse. F.eks. er Waoo fibernet blevet kåret til det bedste internet i Danmark i 7 år. Det er dog kun tilgængeligt i visse dele af Danmark. Måske sidder du og tænker: ”Kan jeg få fibernet?”. Kablerne og forbindelsen rækker bedst i Nord- og Midtjylland i øjeblikket, men Waoo udbygger hele tiden deres fibernet. Se om du kan få fibernet her.

 

Hvis du ikke kan få fibernet, er der dog stadigvæk god grund til at kontakte Waoo. De udbygger hele tiden fibernetværket, og områder med stor interesse kommer naturligt på højt på prioriteringslisten.

Hvordan fungerer fibernet?

Med fibernet er du sikret en stabil forbindelse. Det vil sige, at f.eks. up- og download er samme høje hastighed. Data bliver sendt til og fra en central enhed, som ikke påvirkes af andre fibernet-brugere i området. Dermed giver det nærmest ubegrænsede muligheder og internet med lysets hastighed.

 

Selvom fibernet er gravet ned, kræver det ikke det helt store arbejde. Der skal kun graves to huller, og så skal fiberrøret blot skydes hen til huset med et særligt luftstempel. Nedgravningen er derfor hurtig, nem og smertefri.