YouSee tester Hybrid Bredbånd i hele landet

YouSee tester Hybrid Bredbånd i hele landet

Som de første i Danmark tester YouSee nu, om man ved at forbinde det eksisterende bredbånd med mobilnetværket kan løfte bredbåndshastigheden hos de danskere, der har en svag dækning. Der er plads til 500 kunder i testen, og YouSee opfordrer brugere til at tilmelde sig testen

Den 16. november tester YouSee et helt nyt bredbåndsprodukt i 250 husstande. Her vil YouSee-medarbejdere forbinde telefonkablerne i jorden med 4G-signalet i luften og dermed øge kundernes bredbåndshastighed markant. Kombinationen af telefonkabler og 4G kalder YouSee for Hybrid Bredbånd. Yderligere 250 modemmer står klar til at blive sendt ud til YouSee-kunder, der vil være med i Danmarks største test af Hybrid Bredbånd.

Vil have hele Danmark med

Danmark er et af de lande i verden, der er bedst dækket med bredbånd, og hvor bredbåndshastigheden hos den enkelte borger er højst. Men i nogle områder kan dækningen stadig være svag. Her kan Hybrid Bredbånd fremover være en løsning.

- Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden. Vi har en velfungerende digital infrastruktur og en befolkning, der hurtigt tager nye teknologier til sig. Men selv i et lille land som Danmark kan der være store lokale forskelle. Med Hybrid Bredbånd kombinerer vi to teknologier for at give hurtigere bredbånd til områder af Danmark, hvor dækningen hidtil ikke har været optimal. Og for at få de bedste resultater vil vi gerne invitere endnu flere til at være med, siger Jaap Postma, direktør i YouSee.

Familiernes muligheder

En ordentlig bredbåndsforbindelse er blevet en forudsætning for at kunne udnytte moderne teknologier optimalt. Forældrenes hjemmearbejdsplads og børnenes Netflix kræver en vis hastighed. Og skal hele familien bruge nettet samtidig, er kravene endnu højere.

- I dag har vi ofte arbejde med hjem, og både voksne og børn vil gerne kunne streame film, serier eller sport i fjernsynet. Desværre må mange vælge noget fra eller finde sig i, at serien fryser eller hakker. Vi kan helt klart mærke et behov for bedre forbindelser, og derfor vil vi meget gerne teste, om det her er en mulighed, der kan give os højere hastighed, uden at vi skal til at grave i folks havet og lægge kabler, siger Jaap Postma.

YouSee investerer hvert år flere milliarder i den digitale infrastruktur og som de første i Danmark afprøver YouSee nu Hybrid Bredbånd som løsning, der hvor bredbåndsforbindelsen ikke er optimal. Medarbejdere fra hele TDC Group har meldt sig frivilligt til at installere de mange modems, som i første omgang hovedsageligt vil blive testet på Sjælland. YouSee vil dog rigtig gerne have hele landet med i testen.

Er du YouSee-kunde, og vil du være med til at teste Hybrid Bredbånd, kan du tilmelde dig her. Du finder kassen med tilmelding ved at scrolle lidt ned af siden.

Hybrid Bredbånd-testen starter den 16. november 2017 klokken 16.00 og løber de næste 6 måneder.

Hvor hurtig hastighed, man kan få med Hybrid Bredbånd, vil variere fra sted til sted, men nogle vil opleve at gå fra en downloadhastighed på 10 M/bit op til 50 M/bit.’

- lb