5 hurtige udviklingsværktøjer til WordPress

5 hurtige udviklingsværktøjer til WordPress

Sponseret indhold: Du kender helt sikkert til WordPress, men WordPress CMS er ikke bare til blogging. Det er et fuldt udviklet CMS og utvivlsomt en stærk platform for udviklere.

Men den digitale tids tendenser og værktøjer kan være udmattende at følge med i, hvis alt du reelt set bare har brug for, er en solid løsning der skal fungere her og nu. 

I betragtning af, at WordPress bruges af millioner af mennesker verden over, er det kun naturligt, at mange lever af at udvikle software til WordPress som CMS. Selvom WordPress er et af de mest, hvis ikke det mest brugervenlige CMS i verden, kræver håndtering af temaer, plugins og programmer stadig en række værktøjer – især hvis du er nybegynder. I denne artikel tager vi et kig på 5 af de bedste værktøjer, tilgængelig for WordPress-udviklere

Developer
Den første på listen er et velkendt plugin blandt WordPress-udviklere. Developer, som det hedder, blev udviklet af Automattic og en række andre talentfulde WordPress-udviklere. Formålet er at hjælpe dig med at optimere dit udviklingsmiljø ved at installere de bedste værktøjer til oprettelse af tema og plugin. 

Efter installationen fremkommer en pop-up, der spørger ind til, hvilken type projekt du arbejder på. Du kan vælge mellem tre muligheder:

  • Tema for en selvhostet WordPress-installation
  • Tema for et WordPress.com VIP-websted
  • Plugin til en selvhostet WordPress-installation 

Baseret på dit valg, vil plugin'et tilbyde yderligere plugins, der passer bedst til netop dit projekt. 

Developer-plugin'et er gratis 

Theme check
Selvom du har udviklet WordPress-temaer i mange år, er temacheck et must-have i din værktøjskasse. Nogle gange, uanset hvor mange års erfaring du har, er det let at overse en simpel fejl, som kan føre til, at dit tema bliver afvist i den pågældende database eller forårsager problemer senere i udviklingsprocessen. 

Theme check- plugin'et sikrer, at du undgår dette, ved at fejlsøge alle tænkelige scenarier og bekræfte, at dit tema lever op til de seneste best practise anbefalinger. 

Theme check- plugin'et er gratis. 

Monster widget
Dette plugin leverer en let og simpel måde at tilføje widgets på. At opsætte, teste og kontrollere widgets i dit tema kan være en yderst kedelig opgave. Heldigvis kan Monster widget tage hånd om denne opgave. plugin'et kan hurtigt teste alle kerne-widgets i alle widget-områder på websitet. 

Tilsvarende, hvis du arbejder med WooCommerce, skal du sørge for at tjekke WooCommerce Monster Widget-plugin'et, der gør det samme for WooCommerce. 

Monster widget- plugin'et er gratis. 

GenerateWP
GenerateWP er et sæt af værktøjer, oprindeligt designet til WordPress-udviklere, til hjælp med at reducere udviklingstiden. Dette gøres ved at generere forskellige kodestykker. Plugin’et kan bruges af erfarne brugere, der ønsker at reducere udviklingstiden og af nybegyndere, der gerne vil lære at bruge de nyeste WordPress-funktioner, kodningsstandarder og API'er.

Du kan bruge GenerateWP til at generere forskellige taxonomier, sidebjælker, genvejstaster, brugerdefinerede posttyper, widgets og meget mere. 

Duplicator
Duplicator er et fantastisk værktøj, der giver mulighed for at flytte eller sikkerhedskopiere WordPress-websteder, trække databaser ned lokalt på computeren, samt til test og validering. Derudover tillader Duplicator dig at udvikle i et lokalt testmiljø og derefter at publicere dine ændringer til brugerne. 

Den grundlæggende, gratis version af plugin'et giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere filer og databaser, database tabeller og folders. 

Den betalte version af plugin'et er tilgængelig i tre prissætninger. Disse koster 39$ for en personlig licens, 79$ for freelance licens, der kan bruges på 15 websites og 119$ for en business licens, der kan bruges på et ubegrænset antal websites. Premium-versionen af plugin'et leveres med flere funktioner, som f.eks. planlagt backup, cloud-lagring, e-mail advarsler og meget mere. 

Det var bare 5 af de bedste og mest anvendte plugins, når det kommer til WordPress-udvikling. Der kunne nævnes et hav af andre, som f.eks. Trellis, Bedrock, Sage, Design Tools, Pictura, Fontello, Font Awesome og mange, mange andre. 

Husk på, at selve udviklingen ikke kun skaber et godt udgangspunkt for din forretning og et godt grundlag for brugerne. Et veludviklet WordPress-site danner også grundlag for gode placeringer i søgemaskinerne. Årsagen er, at det tekniske fundament er første led i enhver SEO-strategi, førend man begynder at bygge på med andre SEO-relaterede discipliner som f.eks. linkbuilding.