Atea overtager TDCs aftaler af digitale sundhedsløsninger til en række kommuner

Atea overtager TDCs aftaler af digitale sundhedsløsninger til en række kommuner

Overtagelsen skal ses i sammenhæng med Ateas strategi og vækstmål inden for teknologi til sundhedsvæsenet.

Atea overtager TDCs leverance af digitale sundhedsløsninger til seks kommuner

Borgerne i Københavns Kommune og fem andre kommuner får fremover leveret digitale sundhedsløsninger af Atea, som overtager stor aftale fra TDC. I aftalerne ligger en pc/tablet til skærmbesøg for hjemmeplejen og en Point-of-Care-touchskærm-løsning til plejecentre og bosteder. Samlet set taler vi et større tocifret millionbeløb.

Atea overtager leveringen af digitale sundhedsløsninger til borgerne i Vejen, Kolding, Skanderborg, Frederikshavn, Frederiksberg og Københavns Kommune. Aftalerne for Vejen, Kolding og København overtager Atea fra TDC.

Det er en konkretisering af de ambitioner inden for sundhedsteknologi, som Atea meldte ud om for nylig. Sidste år omsatte Atea for 672 millioner til sundhedssektoren – ca. 11 procent af virksomhedens samlede omsætning.

- Med denne aftale kommer vi hurtigere ud over rampen med vores strategi og ambitiøse vækstmål inden for teknologi til sundhedsvæsenet. Overtagelsen styrker vores position, og gør os klar til at skalere leverancerne op sammen med kunderne, når den nationale udrulning af telemedicin og skærmbesøg sættes i gang fra 2020. Vi ser meget frem til at skabe gode digitale borgervendte løsninger, hvad enten borgeren befinder sig på hospitalet, i plejecenter eller i eget hjem, siger Morten Bo Jørgensen, direktør for offentlige kunder i Atea.

-mo