Basware er blevet godkendt i den danske SKI-rammeaftale

Basware er blevet godkendt i den danske SKI-rammeaftale

Basware, der arbejder med netværksbaserede Source to Pay-løsninger, e-fakturering og innovative finansieringstjenester, er blevet godkendt i den nyeste SKI-rammeaftale for cloud-løsninger, der understøtter økonomiske og administrative processer i Danmark. Basware er den eneste leverandør af en komplet Source to Pay-løsning i rammeaftalen

"Basware kan nu levere sine løsninger til fakturahåndtering, indkøbsstyring samt rejse- og udgiftsstyring på forudaftalte vilkår og betingelser uden at skulle gennemføre en udbudsproces. Ved at blive leverandør under SKI-aftalen er det meget nemmere for indkøbere i offentlige institutioner at handle med os på de bedst mulige vilkår", siger Henrik Stanley-Madsen, Administrerende Direktør, Basware Danmark.

Den offentlige sektor i Danmark har i mange år købt specialudviklede IT-løsninger fra et begrænset antal specialiserede leverandører inden for den offentlige sektor. SKI er en ikke-kommerciel organisation, der ejes af den danske stat og kommunerne i Danmark. SKI har ca. 1300 medlemmer.

En tilbudsproces i SKI resulterer i en rammeaftale, der specificerer, hvilke varer eller tjenester der er til salg, og hvilke betingelser og priser der er gældende. Ved at bruge en rammeaftale fra SKI kan en offentlig organisation bestille sine varer eller tjenester og være sikker på, at de krav, der er fastsat i EU-direktiverne, er overholdt. Derfor behøver de ikke at gennemføre en lang og dyr udbudsproces, men de kan købe direkte fra SKI e-kataloglisten over godkendte leverandører og løsninger.

"Basware har mere end 30 års erfaring med at levere de bedste Source to Pay-løsninger til den private sektor. Når man ser på opgaverne og processerne i økonomiafdelingen, er der ingen væsentlige forskelle mellem den offentlige og private sektor. Der er ingen grund til, at den offentlige sektor ikke kan drage fordel af de standard cloud-løsninger, som vi har udviklet og solgt til private virksomheder i mange år", fortsætter Stanley-Madsen.

- lb