Cloudbaseret printerplatform fra HP

Cloudbaseret printerplatform fra HP

Nyhederne inkluderer bl.a. workflow apps til HP’s multifunktions printere, en cloudbaseret platform, der giver fjernadgang til MFPs og apps, en udvidet A3-portefølje med print i strålende farver samt nye sikkerhedsoptimeringer til virksomhedens portefølje af erhvervsprintere

HP har lige lanceret en række løsninger til multifunktions erhvervsprintere, der skaber en mere glidende overgang mellem analoge og digitale arbejdsprocesser. Blandt nyhederne er HP Workpath og HP Command Center.

De gør det muligt for HP-partnere og -kunder at skabe og anvende applikationer for mere gnidningsfrie arbejdsprocesser, nemmere bogføring af udgifter samt digital arkivering af filer. Derudover udvider HP sin portefølje af A3-enheder og introducerer nye funktioner, der øger printsikkerheden hos virksomheder.

Skyen også til printere

HP Workpath er en ny cloudbaseret platform, som gør tidskrævende arbejdsprocesser mere enkle. Gennem en række apps til multifunktions HP-printere kan kunder nu eksempelvis nemt scanne kvitteringer og registrere udgifter til regnskab, eller scanne en faktura, parre den med en ordre, og sende den afsted med det samme. HP Workpath byder på mere end 50 forskellige printer-apps og forventes at have mere end 70 inden starten af 2020.

Den cloudbaserede platform HP Command Center gør det muligt at anvende HP Workpath apps med fjernadgang. På den måde kan HP-partnere samtidig skille sig ud fra mængden ved at anbefale og abonnere på HP Workpath apps, og derved skabe mere værdi for deres kunder.

HP’s nye Color LaserJet Enterprise MFP M776 og HP Color LaserJet Enterprise M856 printerserier leverer suveræne farveresultater til print af marketingmaterialer og arbejdsdokumenter. Derudover lancerer HP den nye Color LaserJet Managed E85055.

Optimering af printersikkerhed

HP annoncerer samtidig nye sikkerhedsoptimeringer, der gør det nemmere at beskytte virksomhedernes flåde af printere. Derudover vil integreringen af den nye Essential Security Policy i HPs Smart Device Services (SDS) gøre det muligt for kunder og partnere at optimere sikkerheden for deres samlede IT-netværk.

Tilgængelighed

  • HP Workpath forventes at være tilgængelig til HP Premier Partners, udviklere og kunder på verdensplan fra november 2019.
  • HP Command Center forventes at være tilgængelig for HP Premier Partners på verdensplan i november 2019.
  • HP’s udvidede portfølje af A3-enheder forventes at være tilgængelig fra 1. november, 2019.
  • HP’s forbedrede sikkerhedsfunktioner er tilgængelige allerede nu for HP channel partners. SCEP support for HP JetAdvantage Security Manager is er tilgængelig fra december 2019.

- lb