Conferize indfrier ambitiøs målsætning

I dag offentliggør det børsnoterede IT-selskab Conferize nøgletal for aktiviteten på selskabets digitale platform. Det viser en vækst, som indfrier selskabets egen ambitiøse målsætning

Conferize har i dag offentliggjort nøgletal for aktiviteten på selskabets digitale platform gennem det forgangne år. Og resultatet er positivt.

Ved udgangen af 2018 har mere end 13.000 eventarrangører registreret sig på platformen. Det er en stigning på 16% i forhold til sidste kvartal. Over 30.000 events er oprettet på platformen, og Conferize tæller nu flere end 60.000 brugere. Det er en årlig vækst på mere end 60%.

Hos Conferize betragter man stigningen i antal brugere, arrangører og events som et udtryk for, at selskabet med sin nyeste generation af platformen, som blev lanceret i efteråret, nu for alvor står overfor at forløse sit potentiale.

"Det er selvfølgelig fortsat tidligt at spå om den langsigtede effekt af den høje brugertilstrømning, men vi er forsigtigt henrykte over at se så positive reaktioner på vores nye platform. Det viser, at vi gør det rigtige, og at vores produkt virker efter hensigten, siger selskabets CEO og stifter Martin Ferro-Thomsen".

Af de brugere, der på baggrund af en marketingskampagne viste interesse for den nye platform i januar, oprettede 67% flere en konto på Conferize, sammenlignet med tidligere. Og af disse, går 71% videre med at skabe et event, sammenlignet med 18% før, svarende til en forbedring på 292% i konverteringsrate.

I nær fremtid vil Conferize lukke op for nye indtjeningskilder for at konvertere den stigende brugertilstrømning til omsætning:

"Den globale event- og konferenceindustri er gigantisk. Alene i Danmark udgør den en milliardindustri. At antallet af eventarrangører på Conferize-platformen vokser med en hast, som faktisk overstiger vores egne forventninger, er særligt essentielt. For med eventarrangørerne kommer endnu flere events og endnu flere brugere. Hvis vi kan fastholde den konverteringsrate, ser det naturligvis meget positivt ud for vores forretning over tid," siger Martin Ferro-Thomsen, der fastholder forventningerne om et positivt cash-flow i slutningen af 2021.

- lb