Dansker får toppost i IFS

Dansker får toppost i IFS

Danske Christian Pedersen skal fremover sætte retningen for IFS' produktudvikling. Som Chief Product Officer får den tidligere chef fra SAP og Navision det globale ansvar for, at IFS leverer de løsninger, kunderne har brug for i dag og i fremtiden

IFS har ansat Christian Pedersen som Chief Product Officer. Det er en yderst central rolle, hvor Christian Pedersen får det globale ansvar for, at IFS' produktlinje udvikler sig i samklang med kundernes behov. Ansvaret omfatter den komplette linje af ERP (Enterprise Ressource Planning), EAM (Enterprise Asset Management) og FSM (Field Service Management) løsninger.

Det er en yderst erfaren leder og ekspert, den svenske softwaregigant får ind i ledelsen. Christian Pedersen har været i ERP-branchen siden 1996, senest i en tilsvarende rolle som Chief Product Officer og Senior Vice President i SAP med ansvar for S/4 Hana. Før det var han 14 år i Microsoft, bl.a. som General Manager for Microsoft Dynamics i knap 6 år. Han har også haft ledende roller i Navision.

Som Chief Product Officer i IFS skal Christian Pedersen sammen med sit team være bindeleddet mellem kunder, partnere og den øvrige IFS organisation. Han får et særligt tæt samarbejde med udviklingsdirektør Thomas Säld med henblik på at omsætte kundernes behov til konkrete, værdiskabende forretningsløsninger.

-IFS har alle elementerne, der skal til for at levere værdi til kunderne, som ingen andre i markedet: Fantastiske produkter, dedikerede medarbejdere og en engageret kundebase. Jeg har valgt at takke ja til stillingen, fordi jeg ser et reelt potentiale for at gøre en forskel for virksomheder overalt i verden og for vækst i vores kernemarkeder. Jeg er sikker på, at vores produkter og løsninger vil tiltrække endnu flere af de største globale kunder i fremtiden, siger Christian Pedersen.

-At vi kan tiltrække branchens toptalenter er et vidnesbyrd på den rejse, IFS er på. Styrken i vores ledelse er enestående. Christian vil tilføre stor værdi til vores kunder i kraft af hans innovative, men pragmatiske markedstilgang og hans stærke fokus på at levere værdi, siger CEO i IFS, Darren Roos.  

Christian Pedersen er bosat i Seattle. Hans arbejdsplads er global og omfatter kunder, partnere og kollegaer verden over.

- lb