Den nye MxBell App gør dørstationer endnu smartere

Den nye MxBell App gør dørstationer endnu smartere

Mobotix lancerer nu appen MxBell, som gør det muligt at styre alle MOBOTIX IP video-dørstationer både via mobilen og ved at bruge vægdisplayet MxDisplay+

MOBOTIX' nye app, MxBell, sender push-notifikationer til brugerens smartphone eller tablet, når nogen ringer på dørtelefonen. Via app'en kan man kommunikere med den besøgende ved dørtelefonen og endda åbne døren på afstand. Notifikationerne dukker op på brugerens display, uden at app'en behøver være åben. Med den nye gratis app er det nemlig muligt at få en notifikation, når det ringer på døren, og at åbne døren direkte fra den mobile enhed. Samtidig kan man også modtage livevideo af den besøgende ved dørtelefonen direkte på fx en mobiltelefon.

Hvem er det, der banker ...

App'en understøtter også livestreaming direkte fra MOBOTIX IP-kameraer, som har bevægelsesstyring, automatisk kamerasøg, live view samt tilkobling via SSL, eksterne forbindelser og mobildata. Flere funktioner bliver løbende tilføjet i forbindelse med app'ens opdateringer.

Intuitiv app med nem opsætning

MxBell er en både brugervenlig og intuitiv app, der er let at installere. Det kræver kun internetforbindelse at fuldføre opsætningen. Brugeren skal først konfigurere sin ruter til indgående datatrafik, oprette en dynamisk DNS-konto og aktivere port forwarding - så er det muligt at få tilgang til dørtelefonen og kameraerne ved at bruge mobildata eller andre netværk.

MxBell er kompatibel med enheder, der kører iOS 8 eller nyere og Android 4.4 eller nyere og med MOBOTIX IP video-dørtelefoner ("T24/25") med firmware 4.4.2.73 eller nyere (for push-notifikationer), MOBOTIX IP-kameraer ("Mx5") med firmware 4.4.2.73 eller nyere og MOBOTIX IP-kameraer ("Mx6") med firmware 5.0.x.x eller nyere.

MxBell kan downloades gratis fra App Store eller Google Play.

Mere information om MxBell findes på Mobotix website.