Fem digitale enheder du skal have

Fem digitale enheder du skal have

ANNONCE: De digitale muligheder er større end nogensinde før. Her er et bud på fem enheder du burde eje

Med dagens elektronik kan du sikre dig, at du kan gemme vigtige dokumenter, og at der er strøm på dine enheder. Se mere på dette link: www.kontorsyd.dk/da/products/elektronik.

Det er især vigtigt på en arbejdsplads at have styr på vigtige dokumenter, så de ikke bliver væk. Da kan arbejdet blive endnu mere omfattende og tage lang tid og blive forsinket. Se hvilke digitale enheder, der kan hjælpe dig i hverdagen på kontoret.

 

1. Opladere til diverse enheder

Muligvis har du prøvet, at du har været så fokuseret på at arbejde, at du slet ikke har opdaget, at der er poppet et vindue op med et advarselstegn om, at nu trænger din computer strøm. Og så går den ud – uden at have gemt det seneste, du har lavet. Selvom mange computere er blevet bedre til at gemme, kan du ikke vide dig sikker. Derfor bør du have en oplader til at ligge lige ved din side, så kan blive mindet om, at den skal lades op. Måske kan du som det første, når du møder ind se, hvor meget strøm der er på den og sætte alarm til, når den trænger. Ellers kan du også sætte den i stikket med det samme.

2. Powerbanks

Er du på farten og har mobilen med og skal have et vigtigt kundemøde, men der er kun lavt strømniveau, da kan du med fordel have en powerbank med dig. Denne kan oplade uden et strømstik. Sørg altid for at have en opladet med dig, hvis du skulle være ved at løbe tør for strøm. Du kan have den i din nøglering, så den er nem at have med.

3. USB

Hvis du ikke allerede har en USB, så er det på tide. Her kan du tage backup, så du er sikker på, at du har alle dokumenter gemt. Man kan ikke forudse, om der kommer virus på ens computer, og så er det bare ærgerligt. Du kan få USB’er med meget plads, så du ikke hele tiden skal købe en ny og rydde op i den.

4. Diktafon

Denne er måske ikke for alle på en arbejdsplads, men faktisk er den god til for eksempel at optage interviews på, hvis man er journalist, eller bare til at optage møder. På den måde kan man nemt finde hen til det, som blev sagt på mødet, hvis man nu ikke huskede alle pointer. Så skal du ikke have fat i en kollega igen for at høre, hvad det var vedkommende sagde. Det kan spare rigtig meget tid.

5. Headset

Nogle gange har man brug for at lukke sig inde i sig selv og arbejde igennem. Der er et headset med stille musik en god løsning, som gør, at du kan arbejde effektivt og udvise, at du ikke vil forstyrres.