Fjerlet laptop til virksomhederne vejer under 1kg

Fjerlet laptop til virksomhederne vejer under 1kg

Med en kampvægt på under et kilo og batteritid på den gode side af 24 timer, er HP Elite Dragonfly rettet mod forretningsfolk på farten

HP har lige lanceret en ny laptop til virksomheder, der både er superlet og som har en lang batterilevetid. Den nye laptop, der går under navnet HP Elite Dragonfly, kommer i en blå farve inspireret af guldsmeden og er fremstillet i kvalitets- og miljøbevidste materialer, der bl.a. inkluderer CNC-fræset magnesium og genbrugsplast.

Med en vægt på under et kilo og en batteritid på op til hele 24,5 timer, er det den perfekte computer til forretningsfolk på farten. Designet af det indbyggede tastatur og touchpad eliminerer irriterende kliklyde, mens den vendbare skærm, der kan drejes 360 grader og bruges som tablet, giver mange fleksible arbejdsmuligheder.

Indbygget sikkerhed og produktivitet

HP Elite Dragonfly går ikke på kompromis, når det kommer til ydeevne og sikkerhed, hvilket er afgørende kriterier for enhver arbejdscomputer. HP Elite Dragonfly er således udstyret med en 8. Gen Intel Core vPro processor, hvilket giver de nødvendige hestekræfter til intensivt arbejde.

Som noget nyt indeholder Dragonfly også HP’s særlige WorkWell software, der giver brugere personlige tips til at forbedre produktiviteten og hjælpe med at sikre en sund balance mellem arbejde og fritid baseret på deres brugsmønster.

Computeren er samtidig understøttet af HP’s indbyggede sikkerhedsløsninger i form af HP Sure Sense, der beskytter computeren mod malware, og HP Sure Recover, der hurtigt og nemt kan gendanne computerens indhold, hvis den f.eks. har været udsat for et hackerangreb.

HP Elite Dragonfly har derudover gode trådløse forbindelsesmuligheder med tilvalg af 4G og understøttelse af den nyeste WiFi-generation, WiFi 6, der gør det muligt at arbejde hurtigere og mere effektivt, blandt andet ved at sende filer op til tre gange hurtigere end den forrige generation.

Pris og tilgængelighed:

HP Elite Dragonfly forventes at være tilgængelig i november til en pris fra 11.999 kr. ekskl. moms.

- lb