Gør hverdagen mere effektiv med denne digital enhed

Gør hverdagen mere effektiv med denne digital enhed

ANNONCE: Der bliver stillet højere og højere krav til virksomheder og deres effektivitet i dag. Men eftersom meget kommunikation og handel foregår digitalt, så kræver det også, at udstyret virker optimalt, for at man kan arbejde så effektivt som muligt

Så måske skulle din virksomhed overveje, om medarbejderne har de fornødne ressourcer til rådighed for at kunne arbejde optimalt. Jo hurtigere I arbejdere, jo bedre, for jo mere kan dine medarbejdere nå at producere eller sælge.

 

Hver medarbejder bør være udstyret med en USB hub

Har du hørt om USB hub? Hvis ikke så kan den udvide en computers anvendelsesmuligheder. I mange computere kan man kun tilkoble 1-2 eksterne enheder til computeren, og det er ikke altid tilstrækkeligt. Med en USB hub kan du få tilkoblet op til 20 enheder med USB udgang på en gang. Mindre kan også gøre det. Den fungerer som en form for stikdåse bare med USB udgange.

 

Desuden findes der USB hubs med forskellige standarder såsom:

  • USB 2.0
  • USB 3.0

 Her anbefales det, at I vælger USB 3.0. Denne er en udvikling af 2.0, som arbejder hurtigere, hvormed I kan overføre data på kortere tid.

 

USB hub med eller uden strømforsyning

I kan få USB hubs med og uden strømforsyning. Den uden strømforsyning får strømmen fra computeren, når den er tilkoblet denne. Den med strømforsyning får strøm fra en stikkontakt, så her skal der også gå en ledning til en stikkontakt. Er I i tvivl om, hvad I skal vælge, så bør I vurdere på, hvor meget strøm I bruger. Benytter dine medarbejdere meget strøm fra computeren via USB udgangen for eksempel med en mus eller andet. Så vil det være mest oplagt med en USB hub, der har strømforsyning. Hvis ikke, så kan I sagtens vælge uden strømforsyning.