Gratis app hjælper erhvervslivet overholde forsamlingsrestriktioner

Gratis app hjælper erhvervslivet overholde forsamlingsrestriktioner

Butikker, kontorer, udendørs fitnes og andre, der har brug for at holde skarpt øje med hvor mange mennesker, der til hver en tid er forsamlet, så de kan overholde de gældende forsamlingsrestriktioner, får nu en hjælpende hånd af den Dell Technologies-ejede integrationsplatform Boomi. De har udviklet en gratis app, der kan bruges på smartphones, tablets og computere

For at butikker, kontorer og udendørs fitnes kan overholde de gældende forsamlingsrestriktioner har Boomi udviklet app’en Capacity Tracker - et gratis værktøj til alle, der skal overholde forsamlingsrestriktionerne.

App’en er til fri benyttelse, og er både nem at implementere og bruge.

Capacity Tracker kan bruges til at overvåge hvor mange mennesker, der til hver en tid er samlet. Detailbutikker, kontorer og udendørs fitnes kan bruge den i dag, og det samme kan restauranter m.fl., når de igen må åbne.

Applikationen kræver ikke netværksforbindelse og fungerer på de fleste computere og mobilenheder. Appen har en enkel brugergrænseflade, hvor brugeren kan logge ind på folk med knapperne "walk in" og "walk out". Man kan indtaste maksimal kapacitet, og app’en viser udnyttelsesgraden i procent og advarer, hvis udnyttelsesgraden nærmer sig det maksimale. Har man behov for at styre forskellige lokationer, er dette også muligt, hvilket især er velegnet for butiks- og fitneskæder.

Implementering er let og ligetil:

  • Gå til: https://boomi.to/CapacityTracker og klik på "Registrer din organisation"
  • Tryk på "Opret ny kapacitetstracker", udfyld oplysninger om det sted, der skal overvåges, og tryk på "Gem".
  • Hvis det ønskes, kan man tilføje firmalogo eller et andet visuelt element.
  • Den nye Capacity Tracker vises, og du kan starte, redigere eller slette din tracking ved at trykke på en knap.

Læs gerne mere om Boomis Capacity Tracker her: https://community.boomi.com/s/article/Boomi-offers-a-free-solution-Capacity-Tracker