Husker du at tage backup?

Husker du at tage backup?

ANNONCE: Godt nok er digitale enheder på mange måder geniale, og du kan have alt samlet et sted, men man kan desværre aldrig vide, om ens indhold forsvinder. Netop derfor skal du i gang med backup nu

Vi lever i dag i et digitalt samfund med travlhed i hverdagen. Derfor er der i mange tilfælde ikke sat tid af til at lave backup af vigtige dokumenter, videoer, billeder og arbejde, som ligger på vores forskellige enheder. Men tænk hvis det hele en dag var væk? Da vil du have svært ved at tilgive dig selv, fordi alle de gode minder, som du har ofret meget tid på, er forsvundet. Eller alt det hårde arbejde, du har lavet, er væk.

 

Dette elektroniske udstyr kan du bruge til backup

Det kræver faktisk ikke så meget at lave backup af sine nuværende dokumenter, billeder og andet. Men du skal investere i elektronisk udstyr, som udelukkende bruges til backup. Det nemme ved processen er, at ligeså snart du har sat eksternt udstyr til backup til din computer og valgt filer, der skal gemmes en ekstra gang, så går det i gang med at tage backup. Det kan dog godt være lidt tidskrævende at skulle vælge filer ud, men det er en god investering, som kan give dig ro i maven.

 

Har du i øvrigt filer på din mobiltelefon, som du vil have overført, kan du få enheder med samme system, så du kan synkronisere indhold fra mobiltelefonen med computeren. Da kan det gå endnu hurtigere, fordi du ikke skal overføre både fra mobil til backup og computer til backup.

 

Udstyr, som du kan bruge til at lave backup, er:

 

  • USB med kortlæser, som kan bruges både til telefon og computer. Er relevant, hvis du for eksempel ikke har et system, der synkronisere dine enheder
  • Rejse USB.
  • USB med integreret kabel til computer. Find flere produkter til backup her.

 

Derudover kan du også få harddiske, hvor du kan gemme filer på. Du kan få forskellige størrelser af USB og harddiske, så du kan have meget plads på en elektronisk del.