IT-selskabet Conferize i tæt samarbejde med TED

IT-selskabet Conferize i tæt samarbejde med TED

Det danske børsnoterede IT-selskab, Conferize, rykker nu endnu tættere på den verdenskendte non-profit organisation, TED. Conferize bliver samarbejdspartner i årets TEDFest

TED er et globalt community, der hvert år afholder en lang række indflydelsesrige konferencer og events, hvis indhold samlet har over en milliard afspilninger på deres website.

"Conferize er en fast partner for TEDx, og vi er meget stolte af at blive inviteret med til TEDFest, som en af de ganske få aktører i industrien," forklarer CEO i Conferize, Martin Ferro-Thomsen.

Conferize har de sidste fire år været fast partner for TEDx, hvor mere end hundrede TEDx-events verden over har brugt Conferize:

"I vores bog er TED et af verdens stærkeste brands inden for events og konferencer. TEDs vision om at sprede viden og ideer ved at åbne deres events op for hele verden, kan vi rigtig godt lide, og det er vigtigt for os at være en del af den mission," fortæller Martin Ferro-Thomsen.

Han er selv i New York for at deltage i den prestigefyldte TEDFest, hvor TEDx-arrangører fra hele verden samles over fire dage.

"TED er et perfekt match for Conferize, og de værdier og visioner, som vi selv arbejder med. Vi har i Conferize udviklet en unik platform til event-arrangører, som vil forandre events og konferencer fra forholdsvis inaktive og lukkede arrangementer til åbne sociale events og communities," siger Martin Ferro-Thomsen.

Conferize blev stiftet i 2012. I 2017 hentede selskabet 28,8 mio. kr. i forbindelse med børsintroduktionen på Nasdaq First North. Selskabet har i dag 20 medarbejdere. Conferize har udviklet en unik digital eventplatform, der gør det let for arrangører at oprette og organisere dynamiske events, hvor deltagere nemt kan interagere, dele viden og netværke før, under og efter deres fysiske møde.

- lb