Lad Legal Desk-robotten hjælpe dig med juraen

Lad Legal Desk-robotten hjælpe dig med juraen

ANNONCE: Den teknologiske udvikling har vidtrækkende indflydelse på, hvordan vi lever vores liv. I den kontekst er den danske virksomhed, Legal Desk, ingen undtagelse. Den efterhånden fire år gamle startup, der gav sig i kast med at reformere advokatbranchen, tilbyder juridiske produkter til både private og erhvervsdrivende

Virksomheden har fra dag ét haft et massivt fokus på at bringe juraen ned i øjenhøjde. Alle skal have mulighed for at sikre sig selv juridisk - uanset hvem du er, hvor i landet du befinder dig og hvor stor din indkomst er. Det betyder, at der til alle produkter medfølger udførlige og forståelige vejledninger, som tager brugeren i hånden. Alt sammen med henblik på at gøre juridisk sikring tilgængelig for alle.

Kunstig intelligens er det nye sort

Tanken om at en robot laver dine juridiske dokumenter, er for de fleste en ny og måske også lettere angstprovokerende tanke. Her det vigtigt at påpege, at alle produkter er udviklet af jurister. Teknologien medvirker blot, at brugeren udfylder en formular, som tilpasser sig brugerens svar løbende. Når brugeren har udfyldt formularen, laves dokumentet på baggrund af brugerens svar, inden for de lovmæssige rammer. På den måde kan brugeren sidde hjemme og oprette juridiske dokumenter, som har samme gyldighed og sikkerhed, som hvis der havde siddet en advokat og hjulpet vedkommende.

 

Læs mere om Legal Desk  her

De fleste er ikke bekendt med deres juridiske situation og det har konsekvenser

Gennem oplysning kender du bedst din juridiske situation. Det var en erfaring, som de to stiftere lagde vægt på, da de stiftede Legal Desk. De havde gennem flere år som advokater oplevet, at mange simpelthen ikke forstod juraen. Det betød, at de ikke havde en ærlig chance for at vide, hvordan de kunne sikre sig selv, og det så stifterne som et demokratisk problem af væsentlig betydning.

 

Både i forbindelse med private sager, men også i erhvervsøjemed, manglede folk viden om deres specifikke situation, hvilket betød, at mange ikke fik sikret sig juridisk. Det kunne eksempelvis være i forbindelse med ægteskab, og hvorvidt der skulle oprettes en ægtepagt. Det kunne også være i tilfælde, hvor folk ønskede at starte eget firma - kan man gøre det selv, hvordan og hvad skal man huske? Alle disse ting finder brugeren svar på på hjemmesiden.

 

Legal Desk har opbygget et omfattende artikelarkiv, hvor du finder informationer om alt fra Tatoveringsloven og navneændring til hvordan du starter din egen virksomhed og laver beslutningsreferater. Til alle tilgængelige produkter medfølger en indgående beskrivelse af produktets juridiske omfang, i hvilke situationer det kan være smart at købe et sådan produkt, og hvordan produktet gøres gyldigt.

Hvordan gør jeg?

Legal Desk muliggør den almindelige borgers behov for at sikre sig selv juridisk. Du kan så at sige være din egen advokat. Hvad end det drejer sig om individet, familien eller virksomheden. Du skal blot udfylde en online formular på hjemmesiden, betale og derefter modtager du straks dine dokumenter.

 

Du kan udfylde så mange formularer, du har lyst til, og betaler først, når du er tilfreds med dine svar. Hvis du køber et dokument, der skal tinglyses, underskrives foran en notar eller der på anden vis skal gøres noget efterfølgende for at dokumentet bliver gyldigt, bliver du gjort opmærksom på det under og efter.