Manuelle processer hersker i en tid af digitalisering
Illustration: Pronestor

Manuelle processer hersker i en tid af digitalisering

Ofte betyder det, at manuelle processer forøger risikoen for fejl

Sponsoreret indhold:

I alle virksomheder har vi processer, som muliggør daglige aktiviteter, der helst skal kunne afspejles på bundlinjen. Men hvad nu, hvis disse processer egentlig koster os flere penge, end de genererer?

Noget så basalt som at booke et møde er en af de mindst effektive processer, som kræver meget manuelt arbejde. Hvorfor? Bruger man Microsoft’s Outlook kalender, så er det kun 1/5 del af bookingprocessen, som muliggøres. De efterfølgende processer såsom at informere kantinen om forplejning, receptionen om eksterne gæster, og facility management om projektorer sker oftest gennem e-mailkorrespondancer.

Ofte forøger den manuelle proces risikoen for fejl, hvilket især er et frustrationselement, hvis man har møder med eksterne gæster. Alt i alt betyder dette, at selve mødeplanlægningen tager meget længere tid end selve mødet.

At effektivisere en manuel proces betyder ikke, at alt skal vendes på hovedet. Pronestor arbejder ud fra kundens eksisterende bookingsoftware og integrerer deres mødebooking software således, at kunden forbliver i sin vante bookingflade. Det betyder, at hele bookingprocessen samles i et flow, som binder alle involverede parter, og sikrer det bedste udbytte. At booke et mødelokale, forplejning, informere receptionen, facility management og fakturering til ens cost center centraliseres i et bookingflow.

Enkelt og intuitivt mødebooking software

- Det værdigskabende for kunden er, at Pronestor giver 360o indsigt i hele mødebookingprocessen. Kernen i vores produkt er at samle alle involverede parter i en løsning, hvilket muliggør levering af information til den rette modtager. Pronestor er dermed den underliggende motor for mødebooking i din organisation, som sikrer at processen optimeres, ikke kun for mødebookeren, men for kantinen, receptionen, facility management samt finans, siger Kasper Ullits, grundlægger af Pronestor.

Om Pronestor

Pronestor er en dansk virksomhed, som specialiserer sig i mødebooking software. Med sine 17 års ekspertise har Pronestor etableret en solid kundebase i Skandinavien, Europa samt Nord- og Sydamerika. Pronestors mission er at højne kvaliteten og oplevelsen af møder; før, under og efter. Således at organisationen altid fremstår professionelt i forbindelse med kunder, men samtidig forbedrer interne arbejdsprocesser. Det værdiskabende for kunderne er, at Pronestors produktportefølje muliggør, at de involverede parter, på tværs af afdelinger, opnår en 360 graders indsigt i alle mødeaktiviteter.

Pronestor
Rune Otzen
rune.otzen@pronestor.com
Tlf: 6040 4332
pronestor.com