Massiv efterspørgsel på Huawei Mate 20 Pro

Massiv efterspørgsel på Huawei Mate 20 Pro

Huaweis lancering af Mate 20 Pro har vakt opsigt hos anmelderne, og et af landets største teleselskaber melder nu, at de oplever en markant efterspørgsel på den nye topmodel. Helt konkret er efterspørgslen i de to første uger af forsalget steget med hele 200%, når der sammenlignes med modellen P20 Pro, der var forårets helt store hit

"Vi oplever, at forbrugerne i stigende grad efterspørger vores high-end produkter. Og selvom Mate 20 Pro lanceres til en højere pris end P20 Pro og forgængeren Mate 10 Pro, så er efterspørgslen kun steget, hvilket vidner om, at vi gør noget rigtigt, når det kommer til innovation og design," siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark og fortsætter:

"Der er ingen tvivl om, at funktioner som ultra vidvinkel-kamera, fingeraftrykslæser i skærmen og de enestående batteriegenskaber er afgørende for den øgede efterspørgsel."

Ifølge Huawei er den mest populære farve Twilight, som også var særlig populær i P20-serien. To ud af tre forudbestilte Mate 20 Pro-smartphones er således i den unikke tofarvede version.

YouSee har positive forventninger til salget

Hos ét af landets største teleselskaber, YouSee, kan man nikke genkendende til den store interesse.

"Vi har allerede inden den officielle salgsstart set en stor interesse blandt vores kunder for Mate 20 Pro, og vi glæder os til at kunne tilbyde den nye mobil fra Huawei. Vores kunde efterspørger generelt gode kameraer i mobiltelefoner, og derfor har vi positive forventninger til salget," siger Morten Høgh, ansvarlig for Device Management hos YouSee.

Huawei har over længere tid opbygget et stærkt brand i Danmark, der er funderet i en rigtig stærk produktportefølje. Og hvis man skal tro de første anmeldelser af Mate 20 Pro, så ser det ud til, at Huawei har overgået sig selv igen. Således kalder mobilsiden.dk Huaweis nye flagskibsmodel for "Årets vildeste mobil" mens recordere.dk ikke tøver med at døbe Mate 20 Pro som "Den nye Android-konge". Hos Huawei er forventningerne ligeledes høje.

"Vi vidste godt, at det her produkt ville vække opsigt, men vi havde næsten ikke turde håbe på denne modtagelse. Det er stadig muligt at forudbestille men man skal til at slå til nu, hvis man vil benytte sig af vores pre-sale-tilbud, hvor du får en trådløs oplader til en værdi af 449 kr. med i købet," siger Marie Dam Feldborg.

- lb