MOBOTIX præsenterede certificerede cybersikkerhedsløsninger på Security Essen 2018

MOBOTIX præsenterede certificerede cybersikkerhedsløsninger på Security Essen 2018

SPONSORERET INDHOLD. På den nyligt overståede sikkerhedsmesse Security Essen i Tyskland præsenterede den tyske overvågningsproducent MOBOTIX deres officielt certificerede virksomheds-sikkerhedsløsninger og innovative hardware- og softwareprodukter - alle med kvalitetsstemplet "Made in Germany"

Udover eksisterende, innovative MOBOTIX- teknologier og -produkter, som blev fremvist på Security Essen, var cyber-sikkerhed et hovedtema hos MOBOTIX. MOBOTIX har udviklet sit såkaldte "Cactus Concept" - et pålideligt end-to-end video-sikkerhedssystem, der er fuldt beskyttet mod cyber-angreb.

Systemets effektivitet er nu også blevet verificeret med en såkaldt "Certificate: Penetration Test" udført af eksperter fra SySS GmbH, der er markedsførende inden for penetreringstests i Tyskland. Her viste MOBOTIX' kameraer at kunne modstå omfattende cyber-angreb.

Nyt MxManagementCenter Version 2.0

Med den nyeste version af MOBOTIX' egen VMS-løsning er det nu muligt at kombinere ikke alene intelligente, decentraliserede MOBOTIX IoT-kameraer, men også ikke-decentraliserede MOBOTIX MOVE-kameraer, tredjeparts ONVIF S-kameraer samt de helt nye MOBOTIX NAS-enheder. MxMC 2.0 reducerer den tid, som det tager at konfigurere hele videosystemet. Det er muligt, fordi en stor del af indstillingerne kan tilpasses op til 80 IoT-kameraer på samme tid - inden for få sekunder. Standard-versionen af MxMC 2.0 - med udvidede standard-features - er tilgængelig uden beregning. De supplerende features til integrering af ONVIF S-kameraer samt adgang til avancerede service- og supportfunktioner kan tilføjes når som helst inden for en attraktiv licensering. Den nye version af MxMC kan downloades fra MOBOTIX' hjemmeside fra november 2018.

MOBOTIX præsenterer egne NAS-løsninger

MOBOTIX udvider samtidig produktporteføljen med tre NAS-enheder i højeste kvalitet med forskellig kapacitet (fra 24 til 48 TB) - som kan integreres med MxManagementCenter 2.0. Som en eksklusiv feature kommer alle tre NAS-modeller med en særlig forudinstalleret MxMC interface-software, som giver centraliseret adgang til alle kameraoptagelser via en MxMC-client. Det gælder for både MOBOTIX' decentraliserede IoT-kameraer, ONVIF-S-kameraerne i MOBOTIX MOVE-serien og/eller kameraer fra andre brands.

Derudover får brugere af decentraliserede MOBOTIX-kameraer også adgang til yderligere sikkerhedsfordele. Med et såkaldt "MOBOTIX Buffered Archive System", der er sikkert krypteret til IoT-kameraer fra MOBOTIX, kan NASen konfigureres som den primære lagringsenhed, mens kameraernes interne SD-kort kan tilføjes som sekundær backup-lagring. Skulle det ske, at netværksforbindelsen bryder sammen og NASen dermed svigter, vil kameraets SD-kamera automatisk tage over - og overføre alle data tilbage til NASen, når den igen er oppe at køre. De nye MOBOTIX NAS-enheder bliver tilgængelige i november 2018.

Ny firmware til alle Mx6-kameraer

Med MOBOTIX' lancering af den nye firmware 5.2.0x til alle virksomhedens Mx6-kameraer i A- og B-serierne x16/x26, bliver en række nye, integrerede funktioner tilgængelige. Brugere kan blandt andet drage fordel af systemets forbedrede ydeevne, hvilket særligt kommer til udtryk gennem hurtigere processer for databehandling samt mere stabile - og højere - frame rates, når dataene loades. Efter firmwareopdateringen vil alle Mx6-kameraer fra MOBOTIX være ONVIF S-kompatible (med eller uden mikrofon og/eller højttaler) og understøtte SNMP, som danner basis for eksterne IT-monitoreringssystemer. Med firmwareopdateringen frigives også en række nye funktioner til termografiske kameraer. Den nye firmware kan downloades gratis fra MOBOTIX' hjemmeside fra november 2018.

Ny platform til dørstationen T26

T26 er baseret på platformen Mx6, og fuldender MOBOTIX' portefølje af intelligente IoT-systemer. Den væsentligste fordel ved at skifte til Mx6 dual-core mikroprocessor-teknologi er den forbedrede ydeevne, der gavner alle billedanalysefunktioner, som kræver høj databehandling - som fx MxAnalytics - fordi det muliggør højere frame rates. Kameraplatformen T26 opfylder også alle kravene til ONVIF S - den globale åbne standard for interfaces - så det udover video-kodeks MxPEG og MJPEG nu også er muligt at generere en H.264-stream. Det giver MOBOTIX-partnere og kunder større fleksibilitet ift. produktionsvalg, når de planlægger sikkerhedsløsninger med individuelle komponenter. T26 kan købes fra den 31. oktober 2018.

Fokus på partner-løsninger

Sammen med sektorspecifikke løsninger som termiske kameraer for produktionsvirksomheder og en ny løsning til registrering af kontanter - udviklet i samarbejde med Vectron - præsentererde MOBOTIX også en række partnerløsninger på Security Essen - fra partnerskaber med teknologivirksomhederne Genetec, Konica Minolta, SEDI, Tectrade og Uniserve til integrationspartnere som Encom, IBC, ITES, Nexcom, Peter Communications, Schirra IT og Valeo IT.