Ny NAS til små og mellemstore virksomheder skaber plads i serverrummet

Ny NAS til små og mellemstore virksomheder skaber plads i serverrummet

Den nye RackStation RS1219+ fra Synology er mindre, kan skaleres og giver god økonomi i serverrummet

Synology Inc. har lige lanceret RackStation RS1219+, en ny 8-bay NAS-enhed i 2U format med M.2 SSD-understøttelse. Takket være det kompakte design kan RS1219+ installeres i såvel et 2-søjlet rack som et vægmonteret rackskab – den er perfekt til små og mellemstore virksomheder, der vil give deres lagerløsning et løft uden at investere voldsomt mange penge i et datacenter.

TCO er en vigtig faktor for virksomheder; deres lagerløsning skal ikke blot være omfattende, men også økonomisk rimelig. Med en dybde på kun 12” kan RS1219+ installeres i et 2-søjlet rack, så du ikke behøver at investere i mere plads, rackskinner eller serverfaciliteter.

"Vi oplever et behov for mini-datacentre på steder med begrænset fysisk plads, især hos virksomheder i vækst" fortæller Katarina Shao, produktchef for Synology Inc.

"Lagerpladsen i RS1219+ kan udvides op til 144 TB, når den kombineres med en enkelt RX418-udvidelsesenhed, så virksomheder i vækst har en datalagerløsning, der kan skaleres i takt med virksomheden. Den kan desuden opgraderes med ekstra ydeevne og kortere latenstid – via et adapterkort i PCIe-porten kan der tilsluttes op til to M.2 SATA SSD-drev uden at lægge beslag på diskbakkerne i fronten."

RS1219+ benytter DiskStation Manager, det avancerede og intuitive operativsystem til Synology NAS-enheder med et bredt udvalg af solide applikationer til at øge datasikkerheden og arbejdseffektiviteten. Synologys udvidede garantiservice (Extended Warranty, EW202) kan købes til RS1219+ og giver op til fem års hardwaregaranti.

- lb