OmniCar oplever stor interesse fra udlandet

OmniCar oplever stor interesse fra udlandet

Det danske IT-selskab OmniCars ambitioner om at blive et globalt firma har fået endnu mere luft under vingerne. Selskabet har i dag offentliggjort selskabets Q1-rapport

"Vi har i de første måneder af 2018 set en stor interesse for OmniCar, ikke kun i Skandinavien, men på hele det europæiske marked, som er voksende," siger Claus T. Hansen, der er CEO i OmniCar.

Han peger blandt andet på, at OmniCar har indgået en aftale med Bosch Car Service-værkstederne i Europa, som har valgt OmniCars serviceaftaleløsning, SAM, som deres primære løsning til salg og håndtering af serviceaftaler.

"Allerede i 2017 oplevede vi en stor interesse for vores software, ikke kun i Skandinavien, men også i andre europæiske lande. At vi kan lukke en aftale med Bosch Car Service, er et kæmpe skulderklap. Vi er first-movers på markedet, og vi er i gang med at lægge strategien for, hvordan vi kan benytte os af det momentum og vinde europæiske markedsandele," siger Claus T. Hansen.

OmniCars' softwareløsning SAM (Service Agreement Manager) til bilforhandlere og værksteder er designet til automatisk håndtering af mersalg og serviceaftaler. IT-selskabet har siden grundlæggelsen i begyndelsen af 2016 fået stor opmærksom fra bilbranchen. I dag har OmniCar næsten 400 forhandlere og værksteder på selskabets platform. Målet for 2018 er, at det tal skal op på 1000, og derfor har OmniCar styrket sin salgsstyrke:

"Vores nuværende succes er opnået med kun én sælger om bord, men siden 1. maj har vi været 4 salgsfolk, der servicerer det danske marked, og fra 1. juni har vi også en landesalgschef, der servicerer det svenske marked. Jeg er ikke i tvivl om, at vi, med et styrket salgsteam, når vores mål," siger CEO i OmniCar, Claus T. Hansen

Resultatet for første kvartal landede på minus 3,6 mio. kr. Claus T. Hansen forklarer, at det er helt efter planen:

"Vi er et IT-selskab i vækst, og vi investerer i vores digitale platform og på at sikre, at vi har en distributionskraft, der kan modsvare efterspørgslen," siger Claus T. Hansen.

- lb