Plantronics og Polycom bliver nu til Poly

Plantronics og Polycom bliver nu til Poly

Efter Plantronics købte Polycom har der været spekulationer om navnet på det samlede firma. Det blev så offentliggjort i går, og navnet blev Poly

Sammen med det nye navn, blev det også oplyst at den nye teknologivirksomhed skal fokuserer på oplevelsen af kommunikation og samarbejde, og sigte mod at gøre online kommunikation lige så naturlig som den er ansigt-til-ansigt.

’Poly, som betyder “mange”, udnytter Plantronics og Polycoms audio- og videoekspertise samt deres bredde i endpoints, som skaber forbindelse på tværs af unified communications-platforme for at reducere støj og gøre afstanden på moderne arbejdspladser mindre. Poly vil være den foretrukne løsning, når folk fremover kommer til at bruge ‘collaboration clouds’.’ Skriver det nye virksomhed i deres pressemeddelelse.

“I dag føles som min første dag som CEO i en ny virksomhed”, siger Joe Burton, president & chief executive officer, Poly. “Vi ser ubegrænsede muligheder for, hvordan folk kommunikerer og samarbejder i dag. Med fremskridt inden for AI, machine learning og nye teknologier ser vi en fremtid, hvor Poly skaber forbindelsen – og stille træder tilbage og bliver den ting, du ikke lægger mærke til i et møde.”

Her vil Poly fokusere:

  • Få arbejdspladser til intuitivt at fungere for alle. Det moderne storrumskontor har introduceret distraherende lyde på arbejdspladsen, som fører til lavere produktivitet og medarbejdertilfredshed. Poly tilbyder allerede løsninger til forstyrrende lyde i større lokaler samt teknologier, der gør ‘huddle rooms’ lige så effektive som traditionelle mødelokaler.
  • Hjælpe folk med at samarbejde på deres egen måde. Fok bruger nu tre eller flere samarbejds-løsninger i løbet af en dag og har brug for endpoints, der virker på tværs af løsningerne. Poly tilbyder en bred palette af løsninger, der imødekommer det voksende behov.
  • Designe ‘mobile first’-løsninger til den moderne arbejdsstyrke. Uanset om det handler om at bruge en personlig smartphone som “arbejdstelefon”, eller at navigere gennem dagen, når det private og professionelle flyder sammen, så har medarbejdere brug for kapaciteter inden for lyd og video, der arbejder sammen med dem. Polys nyligt lancerede Elara 60 ved, at dét er den nye normal, og slår sig sammen med Polys prisbelønnede mobile headset for at give folk værktøjer af høj kvalitet til at være produktive fra hvor som helst.
  • Fremme cloud services, der hjælper it-professionelle og brugere med at få mere ud af deres devices. Som makro-trend ser vi en empowerment af slutbrugere, der betyder, at it-professionelle har brug for at vide, hvad der bliver brugt hvor. Poly fokuserer på at gøre easy-to-use-løsninger “easy to manage”.