Samsung sikrer mere plads til en overkommelig pris med 860 QVO SSD

Samsung sikrer mere plads til en overkommelig pris med 860 QVO SSD

Den nye lagerenhed giver op til 4TB lagerplads og har en ekstrem stor overførselshastighed

Af Lars Bennetzen

Samsung har lige lanceret deres nye SSD-enhed, Samsung 860 QVO SSD, der sikrer op til 4 terabytes (TB) lagringsplads og en exceptionel overførselshastighed og pålidelighed. 860 QVO bygger på designet bag virksomhedens højdensitets 4-bit MLC (multi-level cell) NAND flash-arkitektur, og gør terabyte-kapaciteter mere tilgængelige – ovenikøbet til en mere overkommelig pris.

PC-brugere, der håndterer store multi-media filer, har ofte brug for at opgradere deres PC’s lagringskapacitet for at forbedre anvendelsesoplevelsen. 860 QVO, som er designet ud fra en standard SATA-grænseflade og en formfaktor på 2,5’’, passer perfekt til de fleste bærbare- og stationære computere. Ved at tilbyde både høj ydeevne og kapacitet på én enhed, gør 860 QVO op med behovet for at tilføje en anden SSD eller HDD-enhed for at sikre mere plads.

Samsungs 860 QVO understøtter læse- og skrivehastigheder på henholdsvis op til 550 megabytes pr. sekund (MB/s) og 520 MB/s, og opnår dermed samme ydeevne som 3bit MLC SSD takket være Samsungs seneste 4bit V-NAND testede MJX controller. I SSD’en findes desuden en integreret og intelligent TurboWrite teknologi, som hjælper med at accelerer hastigheden og samtidig bibeholde den høje ydeevne over længere tid.

For at opnå optimal pålidelighed tilbyder Samsungs skriftlige bytes baseret på en analyse af SSDs forbrugeres anvendelsesmønstrer: en treårig begrænset garanti eller op til 1440 terabytes skrevne (TBW) for 4 TB-versionen, og 720 TBW og 360 TBW for henholdsvis 2TB- og 1 TB-versionerne.

Samsungs 860 QVO vil være tilgængelig i starten af januar med en vejledende pris på 1199 DKK for 1TB-modellen. For yderligere information, besøg samsung.com/ssd eller samsungssd.com.