SMS Passcode solgt til Entrust Datacard

SMS Passcode solgt til Entrust Datacard

Den amerikanske IT-virksomhed Entrust Datacard køber danske SMS Passcode og indgår strategisk partnerskab med CensorNet. Købet forstærker Entrust Datacards forretning og udvider virksomhedens tilstedeværelse til Norden og Benelux-landene

Den amerikanske IT-gigant Entrust Datacard har lige annonceret købet af den danske

softwareproducent SMS Passcode. I samme ombæring investerer Entrust Datacard i den britiske IT-virksomhed CensorNet, som man også indgår et strategisk partnerskab med.

Entrust Datacard er en veletableret virksomhed på det globale marked for IT-sikkerhed.

Virksomheden leverer sikkerhedsløsninger til finansielle institutioner, nationale regeringer, virksomheder og organisationer. Software der fx anvendes til at verificere brugere, der ønsker at få adgang til et sikret netværk eller foretage finansielle transaktioner.

I Danmark er Entrust Datacard mest kendt for at levere infrastrukturen til den digitale signatur leveret af TDC.

SMS Passcode er førende inden for multi-faktor autentificering i Europa, Mellemøsten og Afrika, og virksomheden er kendt for sin funktionalitet og brugervenlighed samt et omfattende hold af uddannede samarbejdspartnere over hele verden.

I kombination med partnerskabet med Censornet understreger købet yderligere Entrust Datacards position som markedsførende og udvider virksomhedens tilstedeværelse til Norden samt DACH- og Benelux-landene.

"Behovet for problemfrie og sikre digitale kundeoplevelser har aldrig været større. Med opkøbet af SMS Passcode kan Entrust Datacard yde en endnu bedre service til vores kunder med integrationen af SMS Passcodes teknologi i vores egen IntelliTrust-Løsning," udtaler Todd Wilkinson, der er CEO i Entrust Datacard.

Baner vej for vidensdeling

SMS Passcode blev etableret i 2004 af David Hald, Claus Rosendal og Jakob Østergaard. I 2016 blev virksomheden købt af britiske CensorNet.

Om salget af SMS Passcode og partnerskabet med Entrust Datacard udtaler Claus Rosendal, CTO i CensorNet og stifter af SMS Passcode:

"Entrust Datacard er en af de mest professionelle organisationer, jeg har samarbejdet med og kombineret med virksomhedens finansielle kapacitet, kunne jeg ikke forestille mig et bedre scenarie, for at sikre den fremtidige udvikling af SMS Passcode. Købet baner vej for vidensdeling inden for autentificerings-området, hvilket gør det muligt at styrke og udbygge Entrust Datacards eksisterende produkter. Vi forventer fx snart at se SMS Passcode gøre brug af de eksisterende stærke cloud-løsninger fra Entrust Datacard. Købet gør det muligt for os fortsat at tilbyde førende autentificeringsløsninger til vores kunder og partnere, udviklet og understøttet fra Danmark."

CensorNets USS platform betyder, at Entrust DataCard nu kan tilbyde en lang række nye løsninger inden for autentificering, SSL certifikater og PKI (Public Key Infrastructure) Desuden vil købet af SMS Passcode forbedre virksomhedens intelligente Insight Engine.

For at understrege samarbejdet yderligere træder Todd Wilkinson, CEO i Entrust Datacard, ind CensorNets bestyrelse.

- lb