Tidligere Apple-direktør skyder millionbeløb i dansk e-læringsplatform

Tidligere Apple-direktør skyder millionbeløb i dansk e-læringsplatform

Den tidligere Apple-direktør, Erik Stannow, har sammen med sine to investeringspartnere, Kenneth Nielsen og Søren Krarup, skudt et millionbeløb ind i selskabet ELEARNINGFORCE International. Selskabets hovedprodukt er e-læringsplatformen LMS365, som er en cloud-baserede e-learning management-løsning skræddersyet til brugere af Microsoft 365-platformen over hele verden

LMS365, der allerede var på en vild vækstrejse, har siden corona nedlukningens start oplevet en vækst på 100 procent i omsætning.

Det er meget interessant for LMS365 at få Erik Stannow med ombord netop nu.

“Vi har oplevet en profitabel og solid vækst, som vi er vant til at håndtere. Det er rigtig interessant at få Erik Stannow med omkring bestyrelsesbordet på nuværende tidspunkt, hvor det hele kommer til at gå rigtig hurtigt. Erik har nemlig lang erfaring med virksomheder, som oplever hypervækst, og kan hjælpe os med at fokusere på de vigtige opgaver og ikke spilde tid på de ting, der ikke for alvor bringer os fremad.” siger Lars Vestergaard, CEO i ELEARNINGFORCE International.

Erik Stannow blev gennem sit netværk opmærksom på LMS365, og da en større post af selskabets aktier kom til salg, valgte han og hans medinvestorer efter en due diligence process at slå til.

“Jeg synes, at markedet for e-læring er utroligt spændende, og jeg ved, at der er et kæmpe potentiale. Der er to tendenser, som skubber i LMS365s retning. For det første er vi alle blevet tvunget til at arbejde hjemmefra – og her viser en e-læringsplatform sit sande potentiale. For det andet er der en tendens til ”continous learning”, hvor medarbejdere løbende skal have nye færdigheder – og det kan netop nu kun lade sig gøre via digitale platforme. Samtidig er integrationen af læring i dagligdagen netop mulig med produkter som Microsoft Teams, hvor brugerne via Teams kan tilgå vores løsning,” siger Erik Stannow.

“Det er altid interessant, når nogen viser interesse for vores virksomhed. Men vi føler, at netop Erik Stannow giver LMS365 en særlig blåstempling qua sin fortid hos Apple,” siger Lars Vestergaard.

Når Erik Stannow er ude for at spotte kommende succes-virksomheder, kigger han primært på tre ting; produktet, kunderne og folkene bag. LMS365 kom fint i mål på alle tre parametre.

“Produktet er spændende, og der er et massivt udviklingspotentiale. Kunderne, som både er store danske og internationale virksomheder, er tilfredse og roser produktet, og sidst men ikke mindst så er der et stærkt team bag LMS365, der brænder for virksomhedens succes. Som investor er alle på jagt efter den næste ”unicorn”.  LMS365 har potentialet til at blive en af dem. Nu handler det om at eksekvere vores planer globalt” siger Erik Stannow.

Om ELEARNINGFORCE International

ELEARNINGFORCE International er en dansk it-virksomhed, der er etableret i 2009. Virksomheden udvikler og sælger cloud-baserede e-learning management-løsninger til Microsoft 365-platformen. ELEARNINGFORCE International er Microsoft ISV Gold Partner, og læringsplatformen LMS365 er blevet valgt som en Microsoft Preferred Solution. Kunderne findes inden for alle brancher, men det afgørende er, at de har et løbende behov for certificering samt efter- og videreuddannelse af deres medarbejdere. Virksomheden har omkring 50 medarbejdere – heraf er ca. 25 ansat i udviklingsafdelingen i Minsk. ELEARNINGFORCE International har hovedkontor i Aarhus, Danmark og kontorer i England, USA og Australien. Lars Vestergaard er CEO for virksomheden, der har et globalt partnernetværk med repræsentanter i 30 lande og fire millioner brugere af løsningen på verdensplan.

- lb