Netværkskort med indbygget cybersecurity

Netværkskort med indbygget cybersecurity

Den nye Eaton Gigabit Network-M2 lever op til højeste sikkerhedsstandarder og er udviklet i tæt samarbejde mellem Eaton og certificeringsinstituttet UL

Lanceringen markerer udvidelsen af Eatons cybersikkerhedsprogram og virksomhedens samarbejde med det globale sikkerhedscertificeringsinstitut UL, der fastsætter målbare kriterier for cybersikkerhed for netværkstilsluttede power management-produkter og -systemer.

Gigabit Network M2 er Eatons seneste netværkskort til UPS. Det giver it-fagfolk nye funktioner, høj hastighed og det højeste niveau af beskyttelse mod nye cybersikkerhedstrusler, samtidig med at det opfylder den strenge UL 2900-2-2-sikkerhedsstandard.

Gigabit Network-M2 forbedrer strømsystemernes pålidelighed med nye og forbedrede muligheder for overvågning og samt ”remote-services” i fremtiden. Det muliggør ordentlig og korrekt nedlukning af servere og storage. Netværkskortet er også kompatibelt med Eatons IPM (Intelligent Power Manager) software.

Network-M2 NMC Card er udviklet sammen med nyeste generation af EMP (Environmental Monitor Probe), der er administratorens værktøj til at få realtime data for temperaturer, luftfugtighed m.m., hvilket har stor betydning for datacenterdriften i en virksomhed. Ved eksempelvis uregelmæssigheder i el-forsyningen eller driftsmiljøet kan Eaton Gigabit Network M2 aktivere regler og politikker, der er konfigureret til at holde vigtige programmer kørende.

En kraftfuld sikkerhedsløsning

Eaton Gigabit Network-M2 er udviklet til at beskytte UPS/nødstrøm og strømfordelingsenheder (PDU'er) i datacentre mod cybersikkerhedstrusler i hele netværkskortets levetid. Eaton har opnået dette gennem et tæt samarbejde med det anerkendte, ledende certificeringsinstitut UL.

Med branchens første testlaboratorium, der er godkendt til at deltage i UL's Cybersecurity Assurance Program, har Eaton de bedste betingelser for at teste sine produkter i henhold til UL-standarderne 2900-1 og 2900-2-2.

Forbedringerne med hensyn til cybersikkerheden omfatter stærkere kryptering, konfigurerbare politikker for adgangskode og brug af underskrevne digitale certifikater. Herudover er netværkskortet kompatibelt med de udbredte Gigabit-netværksswitche og kan installeres i datacenternetværk, der arbejder med Gigabit forbindelser.

- lb