Ny cybersikkerhedsløsning til små og mellemstore virksomheder

Ny cybersikkerhedsløsning til små og mellemstore virksomheder

Check Point introducerer ny cybersikkerhedsløsning, der skal beskytte små og mellemstore virksomheder mod nutidens avancerede femte generations hackerangreb. Et nyt samarbejde mellem Check Point og Allianz skal ligeledes hjælpe virksomheder i hele Norden med at være bedre beskyttet og cyberforsikret

Check Point Software Technologies lancerer nu en helt ny cybersikkerhedsløsning til små og mellemstore virksomheder - de såkaldte 1500-serie sikkerhedsgateways. De to nye sikkerhedsbokse yder beskyttelse mod de mest avancerede femte generation cyberangreb, der huserer i dag.

De fleste små og mellemstore virksomheder er i dag kun beskyttet mod anden generations angreb, og derved meget sårbare, hvis ikke de er udstyret med de nyeste og bedste værktøjer. De to nye bokse er lette at installere og navigere i, hvilket vil gøre det muligt og nemmere for virksomhederne selv at håndtere deres IT-sikkerhedsinfrastruktur.

Ifølge en undersøgelsesrapport fra 2019, udarbejdet af Verizon Data Breach, var 43% af alle hackerofre små virksomheder, og hele 63% af hackerangreb rettet mod små og mellemstore virksomheder var succesfulde.

En rapport fra Ponemon Institute viser, at omkostningerne ved et hackerangreb mod SMBer nemt og hurtigt kan overstige 6 millioner danske kroner, hvilket kan have en ødelæggende effekt for enhver organisation - ikke blot små og mellemstore virksomheder.

"Små og mellemstore virksomheder spiller en meget vigtig rolle, små det kommer til at skabe økonomisk vækst og innovation over hele kloden, men de er også ofte de mest sårbare overfor hackerangreb. Problemet er, at de ikke er klar over, hvor alvorligt trusselsbilledet er i dag, og det resulterer i, at de mangler ressourcer til fuldt ud at beskytte sig mod nutidens avancerede cybertrusler. Nu kan små og mellemstore virksomheder med vores løsninger for alvor føle sig trygge og beskyttet med branchens førende værktøjer inden for trusselsforebyggelse, kombineret med let og intuitiv selvstyring." siger Itai Greenberg, VP for produktstyring hos Check Point.

De to gateways 1550 og 1590 er drevet af Check Points R80 udgivelse. R80 er branchens mest avancerede sikkerhedsadministrationssoftware og inkluderer flere niveauer, der sørger for næste generations beskyttelse mod både eksisterende og velkendte trusler samt nul-dags angreb. Dette er blandt andet muligt ved hjælp af den prisvindende SandBlast Zero-Day Protection software samt antivirus, antibot, IPS, app kontrol, URL- filtrering og identitetsgenkendelse.

Samlet sikkerhedspakke til Norden

Et nyt samarbejde mellem Check Point og den tyske forsikringskæmpe Allianz er indgået for hele Norden, der vil være til gavn for virksomheder af alle størrelser. De to virksomheder har samlet deres kompetencer, og tilbyder nu alle virksomheder i Danmark, Finland, Norge og Sverige en mulighed for at få styrket deres IT- infrastruktur ved hjælp af Check Points værktøjer og trusselsforebyggende løsninger samtidig med at få forbedret deres cyberforsikringsdækning fra Allianz.

"Dette gode initiativ med Check Point giver en omfattende risikostyringsløsning for virksomheder, der står over for stadig sofistikerede og voksende cybertrusler. Vi kan give virksomheder vejledning om, hvilke cyberforsvar, ressourcer og processer, der skal implementeres for at forbedre deres IT sikkerhedsnet og gøre dem mere modstandsdygtige overfor nye angreb. At kombinere Check Points værktøjer med forsikringsafdækning er en effektiv måde at beskytte virksomheder mod cybertrusler. Hvis der skulle ske et angreb, kompenseres virksomhederne for økonomiske tab og drager samtidig fordel af de 'Incident Response Services' vi får via vores partnernetværk", siger Hartmut Mai, AGCS bestyrelsesmedlem.

- lb