Panasonic lancerer nye sikkerhedskameraer

Panasonic lancerer nye sikkerhedskameraer

13 entry-level netværkskameraer fra Panasonic byder på høj billedkvalitet, og er rettet mod undervisning, små virksomheder, detailbranchen, logistik og mange andre brugsscenarier

Panasonic har lige lanceret deres nye i-Pro Extreme U-Serie af netværkssikkerhedskameraer. Familien, der består af 13 nye inden- og udendørssikkerhedskameraer, er mere prisvenlige entry-to-mid-level alternativer i Panasonics portefølje. U-serien byder på en bred vifte af kameraer med både dome- og cylinderform, med fikseret eller justerbar fokusobjektiv, Full HD og 4MP samt er både vand- og vejrresistent.

U-serie-kameraerne giver klare billeder både nat og dag og i dårlig belysing, og IR-LED-teknologi sikrer klare farver og et skarpt billede døgnet rundt. Kameraerne benytter sig af Panasonics iA (Intelligent Auto)-teknologi til at tilpasse kameraets indstillinger automatisk alt efter lys, motiv og scene for at undgå forvridninger i billedet såsom motion blur ved motiver i bevægelse.

Kameraernes Super Dynamic-evner sikrer en bredere vækkevidde, så alle hjørner og kroge bliver dækket. Den indbyggede korridor-tilstand tilpasser kameraets synsvinkel til også at dække trapper, og lange korridorer kan blive overvåget af et enkelt kamera.

Ligesom alle andre kameraer i-Pro Extreme-platformen benytter U-serien H.265-komprimering og intelligent software til at reducere mængden af videodata for at mindske forbruget af båndbredde og behovet for lagringsplads og dermed også omkostningerne. 

De første kameraer fra U-serien vil være tilgængelig i april, og flere nye modeller bliver frigivet i løbet af året. For mere information, besøg: https://business.panasonic.co.uk/security-solutions/u-series

- lb