Sikkerhedsvirksomheden Check Point opruster i Danmark

Sikkerhedsvirksomheden Check Point opruster i Danmark

Ken Tomassen er blevet ansat i en ny stilling som regionschef for Check Point i hele Norden, Benelux og Baltikum. Her vil han fremover stå i spidsen for 125 medarbejdere og en række store kunder indenfor både det private og offentlige ved siden af sin rolle som bestyrelsesmedlem i brancheorganisationen IT-branchen

Som regionschef for en virksomhed med en omsætning på over 11 mia. kroner, får Ken en stor rolle i at udvikle Check Points forretning i de 10 lande, han er ansvarlig for. Den vigtige stilling har tidligere ligget i andre lande, men med Kens tiltræden vil ansvaret fremover være placeret i Danmark. Dette skyldes ikke mindst Kens baggrund med mere end 20 års erfaring i salgs- og ledelsesmæssige stillinger for internationale IT-virksomheder.

"Jeg er meget glad for min nye stilling som regionschef i en af verdens største sikkerhedsvirksomheder, der operer i en industri, som over de seneste år har oplevet massiv opmærksomhed og fremgang. Jeg glæder særligt mig til at møde alle mine nye kollegaer rundt om i Europa og udvikle vores forretning og samarbejde med nuværende og nye kunder om at beskytte dem mod fremtidens sikkerhedstrusler", siger Ken Tomassen, regional director for Norden, Benelux og Baltikum.

En af Kens primære opgaver er at udvide Check Points forretning og tilstedeværelse på de mange markeder i en branche, der i øjeblikket oplever stor vækst, men også tilsvarende høj konkurrence fra andre lokale og internationale aktører. Dette skal bl.a. ske ved at hjælpe både at hjælpe virksomheder i erhvervslivet og det offentlige med at opgradere deres sikkerhed til at kunne modstå den seneste generation af avancerede trusler og hackerangreb, hvilket kun få procent af alle organisationer er i stand til i dag. Derudover arbejder Ken også med at strømline forretningen på tværs landene med henblik på bedre udnyttelse af synergier og kompetencer mellem Check Points teams af sikkerhedseksperter og sælgere.

Mange års erfaring

Ken har mange års erfaring med salg og ledelse fra en lang række virksomheder inden for IT-branchen, hvor han bl.a. har arbejdet for IBM og Novell. Senest kommer han fra en stilling som country manager i CA Technologies, hvor han som chef stod for at genopbygge virksomhedens tilstedeværelse i Danmark og senere også Norge fra 2013 frem til sit jobskifte.

Ken er desuden bestyrelsesmedlem i brancheforeningen, IT-Branchen, hvilket han har været siden 2006. Han er også initiativtager til og formand for open-source komiteen samme sted. Han har tidligere været med i bestyrelsen for Foreningen for Open Source Leverandører i Danmark (OSL) over en femårig periode fra 2006-2011.

Ken er 52 år gammel og har en MSc i Strategic Planning, Organizational Development & Management fra CBS samt kurser fra Harvard Business School.

- lb