3 øger dækningen af 3LikeHome igen

3 øger dækningen af 3LikeHome igen

Erhvervskunder hos 3 med 3LikeHome Pro i deres abonnementer kan fra den 14. januar også trygt sende medarbejderne til Vietnam, Malaysia, Sydkorea og Taiwan, hvor de nu kan bruge mobilen til samme priser som i Danmark

Teleselskabet 3 har en ambition om at blive det første teleselskab, der gør hele verden til roamingfri zone. Nu tager selskabet næste skridt på rejsen mod målet ved at indlemme Vietnam, Malaysia, Sydkorea og Taiwan i 3LikeHome-konceptet.

Dermed kan 3’s erhvervskunder med 3LikeHome Pro i deres abonnement bruge deres smartphone og mobile bredbånd, som de plejer, i 63 lande til samme priser som i Danmark. Selskabets erhvervsdirektør er godt tilfreds med dagens udvidelse:

”Det skal være nemt og enkelt at være erhvervskunde hos 3. Man skal ikke være i tvivl om, hvad der inkluderet. Målet er, at kunderne skal have ultimativ frihed og kunne rejse rundt i hele verden uden at tænke på roamingpriser. Det er en stor ambition, som tager tid at nå. Men vi nærmer os støt og er nu nået op på 99% af de lande, som danskerne rejser til, så vi er ret godt på vej,” siger Sigurd Leth, der er erhvervsdirektør hos 3.

Hos 3 har man tilbudt kunderne roamingfri telefoni i udlandet siden 2014, hvor selskabet lancerede 3LikeHome i seks lande. Nu tæller listen 63 lande, og i takt med udvidelserne af konceptet har selskabets erhvervsafdeling høstet mange positive tilbagemeldinger fra erhvervskunder.

”Vi hører, at 3LikeHome Pro bliver betragtet som et reelt medarbejdergode ude hos kunderne. Deres medarbejdere sætter virkelig pris på at kunne bruge mobilen, som de har lyst – både på forretningsrejser og ferier. Og det giver ro i maven hos chefen hjemme på kontoret, at han ikke skal holde medarbejdernes forbrug i kort snor. Eller indkalde til kedelige samtaler pga. store roamingregninger, når medarbejderne er retur fra udlandet,” fortæller 3’ erhvervsdirektør Sigurd Leth.

- lb