OiSTER indgår nyt samarbejde: Betal din telefonregning med GROO

OiSTER har indgået et samarbejde med den islandske software platform GROO, som netop nu kommer til Danmark. Samarbejdet giver OiSTERs kunder mulighed for at reducere eller helt fjerne telefonregningen fra det månedlige budget

”Tjen penge på at handle”. Så enkelt er konceptet med den nye GROO-app. OiSTER kan som det eneste teleselskab i Danmark nu give deres kunder mulighed for, krone for krone, at få telefonregningen til at forsvinde, blot ved at f.eks. købe bøger hos SAXO.com, spise under studietiden i Simply Cookings mange kantiner, vaske bilen hos Wash World, sejle en tur med vennerne hos GoBoat eller handle hos en lang række af GROO's andre partnere.

”Det skal være billigt at tale i telefon. Det er OiSTERs grundfilosofi; at være bedst til prisen. Det er også derfor, at vi satser stærkt på samarbejdet med GROO. Fordi det giver vores kunder noget ekstra værdi og en mulighed for at spare penge eller fjerne regningen helt”, siger Jesper Bennike, direktør hos OiSTER.

GROO er en voksende forretning

Blandt GROO´s partnere er der et bredt udvalg af restauranter, caféer og forretninger. Karma sushi, SimpleRaw og The Laundromat Cafe er blot nogle af de spisesteder, hvor man kan spise sig til en mindre telefonregning. Hver uge kommer der nye forretninger til.

”Vi har i starten fokuseret på hovedstaden, og det er klart, at etableringen af et rigtig stærkt netværk tager tid. Derfor er vi er meget begejstrede for, at OiSTER nu går ind i projektet og dermed kan være med til at udbrede kendskabet, så vi er til gavn for alle parter og kan vokse endnu hurtigere”, udtaler Alexander Gylfason, der er stifter og direktør hos GROO. 

Netop i denne uge lanceres GROO i en række kantiner på universiteter rundt omkring i landet, og GROO´s direktør understreger, at der er meget mere på vej til danskerne.

GROO app´en kan downloades både i AppStore og GooglePlay.

- lb